Tarihe yolculuk sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Tarihe yolculuk sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 16:33

Tarihe yolculuk sürüyor

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Tarihe Yolculuk Projesi kapsamında 10 otobüsle 450 kişilik bir kafile daha Bursa ve Çanakkale gezisine çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bursa ve Çanakkale gezisine katılan Kale ve Tavaslı hemşerilerini uğurladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki 50- 75 yaş arası vatandaşları, kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale ile Osmanlı İmparatorluğu'nun izlerini taşıyan, tarihi ve kültürel değerleri ile büyük önemi bulunan Bursa'ya götürdüğü kültür turları sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Çanakkale ve Bursa gezisine katılan Kale ve Tavaslı vatandaşları uğurladı.

Tavas Belediye Başkanı AK Partili Turhan Veli Akyol'un da katıldığı uğurlamada, Zolan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Zolan, hemşerilerine hayırlı yolculuklar diledi. Bursa ve Çanakkale'nin Türk tarihi için çok önemli olduğunu söyleyen Zolan, "Atalarımızın tarih yazdığı Çanakkale'de 3 bin Denizlili şehidimiz var. Şehitlerimiz için bol bol dua edin" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki 50- 75 yaş arası vatandaşları götürdüğü Çanakkale ile Bursa turları haftada 2 gün düzenleniyor.

DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!