GeriSeyahat Tango geceleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Tango geceleri

Tango geceleri

Tango sever misiniz? Cevabınız evetse, Armada Oteli'nde dün başlayan ve 17 Mart'a kadar sürecek olan tangolu geceleri kaçırmayın. Çünkü Armada Oteli ‘‘Tangolu Pazar Akşamları’’nın 5. yıldönümünü Avusturya'dan davet edilen ‘‘Band-O-Neon’’ grubunun konserleriyle kutluyor. Orta Avrupa'nın yegâne otantik tango orkestrası (Orquesta Tipice del tango) olarak bilinen ‘‘Band-O-Neon’’ grubu, Türk, Arjantinli, Avusturyalı ve Polonyalı sanatçılardan oluşuyor. Yedi kişilik orkestrası, iki solisti ve iki dansçısı ile toplam on bir kişilik grup, ismini tangonun en tipik enstrümanı olan ‘‘bandoneon’’dan almış. Repertuarında tango tarihinin her döneminden eserlere yer veren Viyana merkezli grup, Arjantin tangolarını en meşhur yorumlarıyla icra etmekte ve klasik tangoların modernize edilmesine karşı. ‘‘Band-O-Neon’’un bir özelliği de Türkçe sözlü tangoları, tango aranjman teknikleriyle yeniden düzenleyip repertuarına alarak dünyaya tanıtması.

Orkestranın 1. bandoneoncusu Ertuğrul Sevsay tarafından 1995'te kurulan ‘‘Band-O-Neon’’ üyelerinin tümü klasik müzik alanında öğrenim görmüş. Avrupa ülkelerinde verdiği konserlerde büyük ilgi gören grubun repertuarında tangodan başka Milonga, Vals, Cancion tarzı eserler de bulunuyor.

Armada Ahırkapı Lokantası'ndaki tango gecelerinde, konser ve dans gösterisi saat 22.00'de başlayıp, konukların katılımıyla gece yarısına kadar sürüyor.

Fiyat: Kişi başı 10 milyon TL

Program: 20.45 - 21.30 İkram (Otel girişi/Havuzlu Kahve). 22.00 - 24.00 Konser ve dans gösterisi (Ahırkapı Lokantası)

Rezervasyon: Armada Oteli / 0212 638 13 70-78

False