Takside müşteriye televizyon keyfi

Güncelleme Tarihi:

Takside müşteriye televizyon keyfi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2009 00:00

Bazı taksi sürücüleri araçlarına televizyon sistemi kurmaya başladı. TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın “Yolculuk esnasında şoförü olumsuz etkileyebilir” dedi.

ŞEHİRLERARASI otobüslerde yaygın olarak bulunan televizyon şehir içi ulaşımda taksilerde de kullanılmaya başlandı. Müşterilerine daha farklı hizmet sunmak isteyen bazı taksi sürücüleri masraftan kaçınmayarak araçlarına televizyon ve ses sistemi taktırıyor.

Biraz daha dolaşalım

Başkent’te, bir hastanenin önündeki taksi durağında 10 yıldır çalışan Hasan Laçinok, yaklaşık 12 bin TL harcayarak taktırdığı televizyon ve ses sisteminin müşterilerinin ilgisini çektiğini söyledi. Taksiye binen müşterilerin istediği kanalı izleyebildiğini anlatan Laçinok, “ABD Başkanı Barack Obama’nın TBMM’deki konuşmasını bir müşterim canlı yayında izledi. Bazı müşteriler de istedikleri spor karşılaşmasını gideceği yere kadar izliyorlar. Hatta program bitmeyince, ‘Biraz daha dolaşalım’ diyenler bile var” şeklinde konuştu. Laçinok, ön koltuk başlarında ve ön panele yerleştirilen ekranlarda normal antenle televizyon izlenebildiğini ifade ederek, “Bütün kanalları çekiyor. Ancak daha çok haber ve spor kanallarına rağbet var” dedi.

Bazı yerlerde Tv çekmiyor

HASAN Laçinok, aracında DVD sisteminin de bulunduğunu, bu sistemle televizyonun çekmediği kimi yerlerde müşterilerine vizyondaki bazı filmleri de izlettiğini belirterek, taksiyle uzun mesafeli yolculuk yapacak müşterilerin kendisini cep telefonla arayarak çağırdığını söyledi. Arabasını çok sevdiğini, söyleyen Laçinok, “Arabam benim için bir tutku” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!