Taksici canını zor kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Taksici canını zor kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 14:22

Altındağ Dışkapı mevkisinde, Serdar S.'nin kullandığı 06 T 5546 plakalı taksiye binen iki kişi bir süre kentin bazı bölgelerinde dolaştı.

Haberin Devamı

 

Müşteriler daha sonra Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önünde taksi şoföründen durmasını ve yol kenarındaki büfeden kendilerine ekmek arası köfte yaptırmasını istedi.
Araçtaki kişilerin yanında bir pompalı tüfek gören Serdar S., yaşadığı endişe üzerine araçtan inerek büfeye gitti. Bu sırada araçtakilerden birinin, sürücü koltuğuna geçtiğini gören Serdar S., taksisinin gasbedilmeye çalışıldığını anlayarak müdahale etmeye çalıştı. Direksiyondaki kişinin aracı geri vitese alarak kaçmaya çalıştığı sırada, yanlarına yaklaşan bir otomobilden taksideki iki kişiye ateş açıldı. Serdar S. olay yerinden kaçarak hastanenin güvenlik noktasına sığındı. Takside bulunanlar ise açılan ateşe yanlarındaki pompalı tüfekle karşılık verdi. Çıkan çatışma sonrası takside bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi ağır yaralandı. Saldırıyı düzenleyen kişiler ise söz konusu otomobille olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen ilk yardım ekipleri yaralıları ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!