Suşehri'nde organize sanayi toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Suşehrinde organize sanayi toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2017 15:31

Suşehri'nde organize sanayi toplantısı

Haberin Devamı

Bülent TATLI/SUŞEHRİ(Sivas),(DHA)- SİVAS'ın Suşehri İlçesine kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi için milletvekillerinin katılımıyla toplantı düzenlendi.
Belediye Aspasya Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Çevre ve Şehircilik eski bakanı İdris Naim Güllüce, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Selim Dursun ile Akıncılar, Koyulhisar, Gölova, Suşehri ilçeleri Kaymakamları ve Belediye Başkanları, işadamları, siyasi parti ilçe başkanları ve esnaflar katıldı. D-100 Karayolu üzerinde planlanan çevre il ve ilçelere de hizmet verecek olan organize sanayi bölgesinin kapsamı ele alındı.
İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, "Toplantıya katılan herkesi dinlemekte yarar var diye düşündük ve oldukça da birbirimizi tanıma imkanımız oldu. Hem de ufkumuz daha da açıldı. Bölgemize hizmet etmek görevimiz. Bakanımızla, vekillerimizle, işadamlarımızla el ele verip bölgeye hizmet verecek olan organize sanayisinin yapılması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!