Suşehri MYO'da yeni öğretim yılı törenle başladı

Güncelleme Tarihi:

Suşehri MYOda yeni öğretim yılı törenle başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 13:53

Suşehri MYO'da yeni öğretim yılı törenle başladı

Haberin Devamı

Bülent TATLI/SUŞEHRİ(Sivas),(DHA)- SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Sağlık Yüksek Okulu ve Timur Karabal Meslek Yüksek Okulunun 2017-2018 eğitim-öğretim yılı düzenlenen programla açıldı.
Açılış programına Timur Karabal Meslek Yüksek Okulunun davetlisi olarak katılan eğitimci-yazar Haluk Çağdaş, Sivas, Suşehri ve Cumhuriyet Üniversitesi'nin tarihi hakkında bilgilerini paylaştı.
Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Gülay Ercins ise konuşmasında, "Bu açılış törenimize iştirak eden ilçemizi ve okulumuzu şereflendiren  Sivas'a karşı sağlam bir duyarlılık geliştirmiş, şehir kültürünün renklerini çok iyi bilen, has bir Sivaslı, gerçek bir entelektüel olan üniversitemizden emekli öğretim görevlisi Haluk Çağdaş hocama ve İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve diğer tüm  katılımcılara davetimize icabet ettiklerinden dolayı teşekkür ederim. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının tüm akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Sağlık Yüksekokulu Müdürü  Yrd.Doç.Nilüfer Tuğut  ise "Amacımız bilim ve teknolojiye dayalı kanıt temelli yaklaşım ve yöntemlerle eğitilen; eleştirel düşünen, etik ilkelere bağlı olarak profesyonel ve toplumsal sorumluluklarını yerine getiren, birey, aile ve toplum sağlığını koruma, geliştirme ve sürdürmede mesleki rollerini etkin şekilde kulanabilen, insan sağlığını etkileyebilecek her türlü risklere duyarlı ve bakım gereksinimlerini saptayabilen, mesleki standartlar düzeyinde rol ve işlevlerini karşılayabilen nitelikli hemşire yetiştirmektir" dedi.
2017- 2018 Eğitim Öğretim yılı açılış programı Muharrem ayı dolayısıyla Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojileri bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan aşure ikramıyla son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!