Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte kazanılan ödül

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu kim kazandı İşte kazanılan ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 09:59

Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir yarışma sahne aldı ve gönüllüler takımı hiç beklemediği bir sonuç ile karşı karşıya kaldı. Dün akşam yarışmanın ödülü ise Nusret ile mangal keyfiydi. İşte Survivor'da ödül oyunun sonucu ve dün akşam yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir yarışma yaşanadı. Ünlüler takımı fırtına gibi başladığı setin ilk perdesinde sadece Sabriye'nin kaybettiği sayılar ile 6-2 galip gelirken, ikinci set tam anlamıyla hezimetle sonuçlandı. Ünlüler takımı ikinci seti de 6-0 kazanınca Nusret'le mangal ödülünü kazanmış oldular.

OGEDAY ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ogeday takım arkadaşlarına resmen ateş püskürdü ve hedefinde Anıl vardı. Ogeday, 'yoruldum ağabey, yoruldum. Tek başıma oynuyorum. Gökhan, Berna, Anıl.. Bu isimler gidecek' diyerek takım arkadaşlarına karşı büyük tepki gösterdi. Ortamı sakinleştirmeye çalışan Volkan ise Anıl ve Ogeday'ın arasında duruma sakinleştirmeye çalışsa da Anıl, 'Ogeday bak ben sporcu değilim, elimden gelen mücadeleyi sergiliyorum, bu kadar oluyor.' demesi üzerine ortam daha da gerildi.

Haberin Devamı

GÖKHAN 'BENİ YAZARSANIZ SAYGI DUYARIM'

Survivor'da gönüller arasında çıkan tartışmada Gökhan, Ogeday'a hak verirken, 'elimden bu kadarı geliyor. Kapasitem bu. Oyun kazanamadığım için beni yazmak isterseniz saygı duyarım, hak veririm' dedi. Gökhan'ın bu samimi açıklamasının ardından gönüller takımı bir parça daha sakinleşerek kalan oyunlara çıktı

ÖDÜL NUSRET VE MANGAL

Ünlüler takımı kazandıkları farklı galibiyetin tadını mangal keyfi yaparak çıkardı. Nusret'in hünerlerini sergilediği ziyafette, bir çok et çeşidi yarışmacılara ödül olarak ikram edildi.

İLHAN MANSIZ: 'YA BİZE TESLİM OLACAKLAR YA DA..'

Yarışmaların ardından durum değerlendirmesi yapan İlhan Mansız, 'gönüllüler takımı şuan yaralı arslan gibi. Ya bize teslim olacaklar ya da diş gösterecekler' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!