Survivor All Star'da adadan elenen isim kim olacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor All Starda adadan elenen isim kim olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 19:20

Birleşme sonrası ilk eleme Ünlüler takımından olacak... Survivor All Star, Çarşamba akşamı yeni bölümde macera ve hırs yine iç içe olacak. Sembol oyunundan sonra konseyde kimin eleneceği ve SMS sıralamasında kimin birinci olacağı belli olmasına ramak kaldı. İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Haberin Devamı

All Star'da haftanın birincisi kim olacak? Dokunulmazlığı kaybeden ünlülerin ada konseyinde belirledikleri isim Hakan Hatipoğlu oldu. Acun Ilıcalı'nın ilan edeceği haftanın SMS birincisi Hakan'ın karşısına kimi çıkaracak? Survivor All Star eleme gecesi heyecanı...

Bu akşam Survivor All star'da heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Ünlüler takımından bir kişi yarışmaya veda edecek. Adalar birleşti. Gönüllüler ve Ünlüler artık aynı adada ve son oynanan dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler Takımında geçtiğimiz günlerde oylama yapıldı. Konseyde ismi en fazla çıkan kişi Hakan oldu.

Bu akşam yapılacak Survivor elemesi büyük sürprizlere gebe. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın 'ın da isim vermesiyle birlikte SMS oylama sonuçlarına göre 3 kişiden biri Survivor adasından elenecek. Merve Aydın 'ın Serenay Aktaş'ın adını vermesi bekleniyor. Ancak Survivor SMS oylama sıralamasında Serenay Aktaş birinci çıkarsa tüm hesaplar altüst olacak.

Survivor Hilmicem ve Begüm aşk mı yaşıyor

Haberin Devamı

Survivor All Starda adadan elenen isim kim olacak

İlgili video:

SURVİVOR ALL STAR OYUNCULARININ DEĞİŞİMİ (2015)

Survivor All Star Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında en çok kilo veren isim belli oldu. Erkekler arasında yapılan kilo verme yarışmasının kazananı Hasan oldu.

Haberin Devamı

Bu hafta yapılan bireysel dokunulmazlık ödülünü yine Merve Aydın kazandı. Merve Aydın yeni kurallara göre dokunulmazlığı kazandığı için sms oylamasına çıkacak bir kişiyi belirleyecek. Peki Survivor All Star yeni bölümde sms birincisi kim olacak? Sms birincisinin söyleyeceği isimle birlikte 2 ya da 3 kişi bu hafta risk altında olacak. Survivor'a Hakan mı yoksa başkası mı veda edecek?

SURVİVOR'DA EN SON ELENEN İSİM ÖZLEM OLMUŞTU

BAKMADAN GEÇME!