Suriyelilerin kaldığı gecekonduda yangın: 2 kardeş öldü

Güncelleme Tarihi:

Suriyelilerin kaldığı gecekonduda yangın: 2 kardeş öldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 18:03

Esenler'de, Suriyeli ailenin yaşadığı bir gecekonduda yangın çıktı. Yangında biri 7 aylık, diğeri 4 yaşında 2 çocuk hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ANNE KAPIDAN İÇERİ GİREMEDİ

Olay, saat 15.00 sıralarında, Birlik Mahallesi 789. Sokak üzerindeki tek katlı gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, market alışverişi için 3 çocuğunu evde bırakıp dışarıya çıkan anne, eve döndüğünde gecekondunun alev alev yanmakta olduğunu gördü. Adı öğrenilemeyen anne, kapıyı açıp içeriye girmeye çalıştı. Ancak alevler nedeniyle eve girmeyi başaramadı. Kapının hemen arkasındaki 5 yaşındaki kızını alabilen anne, kendini ve çocuğunu güçlükle dışarıya atabildi. Yangını görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye erleri, yangını söndürdükten sonra, biri 7 aylık, diğeri 4 yaşındaki 2 erkek çocuğun cansız bedenini evden çıkardı. Bu sırada polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışlarını geçişlere kapattı.

ANNE MARKET ALIŞVERİŞİ İÇİN EVDEN ÇIKMIŞ
Görgü tanıkları, annenin süt almak için markete gittiğini, yangının bu sırada çıktığını söylediler.  Bu arada, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yangında hayatını kaybeden 2 kardeşin cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!