Suriyeli öğretmenlerden veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Suriyeli öğretmenlerden veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 15:31

Suriyeli öğretmenlerden veda yemeği

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'ndeki Suriyeli sığınmacı çocukların eğitim koordinatörlüğü görevinden Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Kasım Tahir için öğretmenler tarafından veda yemeği verildi.

İlçe Belediyesi sosyal tesislerindeki yemeğe; Kaymakam Ramazan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Şube Müdürleri Mustafa Özdemir, Yüksel Beroje, Bir ve iki nolu çadır kent yetkilileri, çadır kentlerdeki ve kent merkezindeki geçici eğitim merkezinde görev yapan Suriyeli öğretmenler katıldı. Yemekte Kaymakam Yıldırım,"Tayini çıkan Tahir'e Suriyeli çocuklarımızın eğitim öğretim almaları yönündeki gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar" dedi.
Suriyeli öğretmenler adına konuşan 1 nolu Çadır Kent Okul Müdürü Abdulhalik Baredey ise, "Kendilerine kucak açan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Kaymakama ve tüm görevlilere teşekkür ederek Savaşın biran önce bitmesini dileyerek barış ve huzura ulaştıklarında bizlere kucak açan sizleri ülkeme davet ediyorum" diye konuştu.
Eğitim Koordinatörü Kasım Tahir ile birlikte çadır kentlerdeki eğitim çalışmalarını kapsayan slayt izlenirken duygulu anlar yaşandı. Suriyeli öğretmenler tarafından  hazırlanan çiçek,kara kalem resim çalışması ve plaket Kaymakam Ramazan Yıldırım ile birlikte Kasım Tahir verilerek teşşekür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!