Sürekli'den Bergama turu

Güncelleme Tarihi:

Sürekliden Bergama turu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2017 12:06

Sürekli'den Bergama turu

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'in Bergama ilçesindeki ziyaret ve buluşmalarını sürdürdü.

Gün boyunca Bergama'da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, AK Parti İlçe Başkanlığında vatandaşlardan gelen talepleri dinledi. Ardından Ertuğrul Mahallesi'nde taziye ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Sürekli, Kozak Kıranlı Mahallesi'nde bölgedeki muhtarlar ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Muhtar ve mahalle başkanlarından mahallelinin taleplerini alarak çözüm önerilerini dinleyen Sürekli daha sonra Çamavlu Mahallesi'nde bulunan peynir üretim tesisini ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Sürekli, ilerleyen saatlerde Kozak Yukarıbey, ve Kadıköy'de mahalle sakinleriyle çay içti.

"GÜÇLÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"

Geçen yıl 15 Temmuz'da ülkesine, meydanına sahip çıkanların, caddeleri dolduranların, o gün tanklara kendilerini siper edenlerin, demokrasiyi kurtardıkları gibi, ertesi gün işlerinin başına geçerek, üretimlerini durdurmayarak ekonomiye de sahip çıktıklarını belirten Sürekli, 2016 yılında, hükümetin milletle bütünleşerek aldığı tedbir ve teşviklerle 2.9 oranında bir büyüme sağlandığını söyledi. Sürekli, "Büyüme oranları bizim istediğimiz rakamlar değil ama o hain darbe girişimi bizim dışımızda dünya üzerinde herhangi bir ülkede meydana gelseydi bu kadar kısa zamanda toparlanamazdı. Şükürler olsun 2017 yılında güçlü bir başlangıç yaptık. Yüzde 5 oranında büyümeyi yakaladık. İkinci çeyrekte daha da büyüyeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, enflasyonu yılsonunda tek hanelere, işsizlik rakamlarını ise tek hanelere düşüreceğiz. Ama bu yeter mi? Tabii ki yetmez. Daha fazla çalışmamız gerekir" diye konuştu.

Hükümet olarak her yıl 1 milyon gence iş bulmak zorunda olduklarını kaydeden Sürekli, bunu da yeni yeni pazarlar bularak, üretimi çeşitlendirerek başaracaklarını ifade etti. Sürekli, 2019'da yapılacak genel seçimlerin önemine değinerek, Türkiye'nin hedeflerine ulaşabilmesi ve istikrar için çok çalışacaklarını aktardı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!