Sur'da şehit acısı

Güncelleme Tarihi:

Surda şehit acısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2016 16:36

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda, teröristler tarafından açılan ateşle yaralanan bir asker kurtarılamayarak şehit oldu.

Haberin Devamı

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Çatışmada ağır yaralanan bir asker, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit düştü.

Konuyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: 

"17 Ocak 2016 tarihinde saat 10.15’te Diyarbakır ili Sur ilçesinde çıkan çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından açılan ateş sonucu, bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kahraman silah arkadaşımız kurtarılamayarak 17 Ocak 2016 saat 15.45’te şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!