Şüpheli valiz panik yarattı

Güncelleme Tarihi:

Şüpheli valiz panik yarattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 00:00

Başkent’te üç kadın tarafından bir hastanenin otoparkına bırakılan şüpheli valiz, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan valiz boş çıktı.

Haberin Devamı

Çankaya Söğütözü Kızılırmak Mahallesi’nde bulunan Özel Bayındır Hastanesi’nin otoparkına bırakılan valiz, Başkent polisini alarma geçirdi.
Çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin güvenlik şeridi çekmesinin ardından bomba imha ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından otoparkın bulunduğu kısımdan vatandaşlar uzaklaştırıldı. Özel kıyafetlerini giyen bomba uzmanı, şüpheli valizi fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı.

İkisi sarışın biri kızıl

Görgü tanıklarının ifadesine göre valizi bırakan kot pantolonlu ikisi sarışın ve biri kızıl saçlı üç şüpheli kadın, polis ekipleri tarafından Konya, AŞTİ ve Eskişehir Yolu civarında aranmaya başlandı. Şüphelileri güvenlik kamerası görüntülerinden teşhis eden görgü tanığı iki genç, kadınların önce bilgisayar dükkanına girip alışveriş yaptığını, ardından hastaneye girdiğini ve daha sonra otoparka valizi bırakıp gittiklerini söyledi. Üzerinde valizin sahibinin ismi yazılı olan Türk Hava Yolları bagaj bandının bulunması, akıllara valizin çalıntı olma ihtimalini getirdi. Polis, valizi incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!