Şüpheli araca ısrarlı takip

Güncelleme Tarihi:

Şüpheli araca ısrarlı takip
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 15:29

Başkent'te terör olaylarında kullanılma ihtimali ile aranan araçlar listesinde yer alan bir otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Çok sayıda ekibini peşine takan otomobil, uzun süren bir takibin ardından yakalandı.

Haberin Devamı

Başkent'te polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan şüpheli otomobil, ekipler tarafından takibe alındı. Çankaya Caddesi'nden Kızılay istikametine kaçmaya başlayan 06 DP 9923 plakalı şüpheli otomobil, çok sayıda polis ekini arkasına takarak İnönü Bulvarı’ndan Eskişehir Yolu’na çıktı. Buradan Anadolu Bulvarı’na geçen şüpheli araç İstanbul Yolu istikametine doğru kaçmaya devam etti. Aracın bir araç kiralama firmasına ait olduğu bilgisini alan ekipler, firmayla irtibata geçerek otomobil içerisinde bulunan araç takip sistemiyle otomobili takibe aldı.

KAVŞAKTA SIKIŞTIRILDI

Şüpheli aracın yakalanması için destek isteyen ekipler, bazı noktalarda trafiği yavaşlatarak otomobili yakalamaya çalıştı. İstanbul Yolu üzerindeki Şaşmaz Kavşağı’nda aracı sıkıştıran ekipler, durmasını sağladı. Şüpheli otomobilin durdurulmasının ardından olay yerine kısa süre çok sayıda polis ekibi ulaştı. Araç sürücüsü üzerinde arama yapan ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Terör olaylarıyla ilgili aranması olduğu öğrenilen şüpheli otomobil ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından detaylı şekilde incelenmek üzere otoparka çekildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!