Süper Lig’e 11 gün sonra merhaba

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig’e 11 gün sonra merhaba
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 00:55

Haberin Devamı

SPOR Toto Süper Lig’de ikinci yarı bugün yapılacak 5 karşılaşmayla başlayacak. Ligde 11 gün süren devre arası tatili sona ererken, 18. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak. İlk yarıyı 37 puanla lider bitiren Galatasaray, bu akşam sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Sarı kırmızılılar hem zirvedeki yerini koruyup hem de sezonun ilk haftasında yenildiği rakibinden rövanşı almaya çalışacak.

Puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Trabzonspor’un rakibi ise ilk yarının flaş takımlarından Manisaspor. Bordo mavililer, evindeki mücadeleyi kazanarak yarıştan kopmama amacında. Süper Lig’de 34 haftalık normal sezon 8 Nisan’da tamamlanacak ve bu sezon ilk kez uygulanacak play-off’a geçilecek.

Yeni transferler oynayamayacak

SPOR Toto Süper Lig’de ara transfer ve tescil dönemi resmi olarak 5 Ocak taririhinde başlayacak. Böylece, ara transferde alınan oyuncuların hiçbiri, bugün ve yarın yapılacak 18. hafta karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

3 karşılaşma daha var

Spor Toto Süper Lig’de günün diğer maçları: 18.00 Kayseri-Bursaspor (Kayseri BB Kadir Has), Sivas-K.Karabük (Sivas 4 Eylül), 20.30 Mersin İdman Yurdu-Ankaragücü (Tevfik Sırrı Gür).

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!