Süper Amatör Lig başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Süper Amatör Lig başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 12:11

Süper Amatör Lig başlıyor

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör Lig'de (SAL) 2016-2017 futbol sezonu yarın başlıyor.

Antalya Süper Amatör Lig, yarın düzenlenecek açılış seremonisiyle başlayacak. Futbol İl Tertip Kurulu, ilk haftanın maçlarını açıkladı. İki grup halinde oynanacak ilk hafta maçları Demre, Konaklı, Mustafa Çetinkaya ve Zeytinköy sahalarında oynanacak. Tüm takımlar ligin ilk maçını kazanarak sezona avantajlı başlamak istiyor. İki yıldır sezonu 4'üncü sırada bitiren ve bu yıl da şampiyon adayları arasında gösterilen Sanayispor, ilk maçında Korkuteli Belediyespor'u konuk edecek.
Kulüp Başkanı İbrahim Bayuk, 3 yıldır başkanlığını yürüttüğü kulübünün bu yıl sezona iddialı başlayacağını söyledi. Bayuk, "Bu yıl da teknik heyetin isteği doğrultusunda 11 transfer gerçekleştirdik. Hedefimiz bu yıl Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaktır" dedi.
Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu (TAFF) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve TAFF Antalya Başkan Yardımcısı Cengiz Gayret de yeni sezonda mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi. Gayret, maçların fair- play çerçevesinde geçmesini ve Antalya'nın örnek il olması dileğinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!