Sümer, Başbakan Davutoğlu’nun Mitingine Davet

Güncelleme Tarihi:

Sümer, Başbakan Davutoğlu’nun Mitingine Davet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 13:22

AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI RIZA SÜMER, ANTALYALILARI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NUN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, yarın gerçekleştireceği ‘Türkiye Buluşması’na tüm Antalyalılar’ı davet etti.
AK Parti Genel Bakanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi miting için Antalyalılara seslenecek. AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek miting için tüm hazırlıklar yapıldı. AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalyalılar’ı yarın saat 15.30’da Kepez Arena Önünde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile buluşmaya davet etti.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, "Türkiye’nin istikrarı noktasında büyük öneme sahip 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu Antalya olarak bir kez daha coşkuyla karşılamaya hazırlanıyoruz. İstikrardan yana oy kullanacağına inandığımız Antalyalı hemşerilerimizi bu büyük buluşmaya bekliyoruz" dedi.
Antalya tarihinin en coşkulu mitinglerini AK Parti’nin gerçekleştirdiğini hatırlatan Sümer, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm mitinglerde, Antalyalılar bizi yalnız bırakmadı. İlk günkü coşku ve heyecanla yine hemşerilerimizin alanı doldurarak bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olan 1 Kasım seçimlerinden önceki Antalya’da gerçekleştirilecek mitingimize rekor katılımın olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Sümer, “Biz yola çıkarken ‘Sen Ben Yok Türkiye Var’ dedik. Bunun için de Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekili Adayımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, tüm milletvekili adaylarımız, il, ilçe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte, toplumun her kesimine ulaşarak, hedeflerimizi, projelerimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Yarın gerçekleştirilecek ‘Büyük Türkiye Buluşması’na, yüreği Türkiye için atan tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!