Suluova Belediyesi’nden kardeş okuluna çocuk oyun parkı

Güncelleme Tarihi:

Suluova Belediyesi’nden kardeş okuluna çocuk oyun parkı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2017 13:09

Suluova Belediyesi’nden kardeş okuluna çocuk oyun parkı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/SULUOVA,(Amasya),(DHA)- AMASYA’nın Suluova İlçesi’nde “Kardeş Okul, Kardeş Kurum” projesi kapsamında ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çocuk Oyun Parkı’nın açılışı yapıldı.

Amasya’nın Suluova İlçesi’nde “Kardeş Okul, Kardeş Kurum” projesi kapsamında yapımı tamamlanarak Mihri Hatun anaokulu bahçesine kurulan Çocuk Oyun Parkı’nın açılışını Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Kardeş Okul, Kardeş Kurum” projesi kapsamında Belediye kardeş okulumuz Mihri Hatun anaokulumuzun bahçesine tartar zeminli çocuk oyun parkımızı kazandırdık. Göreve geldiğimizden bu yana ilk ve ortaokullarımıza oyun parkı desteği ve diğer okullarımızın bahçelerine de asfalt desteğinde bulunduk. Geleceğimize yaptığımız bu yatırımlarımız yine ileri ki günlerde artarak devam edecektir. Çocuk Oyun Parkımız Mihri Hatun anaokulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşma sonrası Suluova Belediyesi tarafından yapılan çocuk oyun parkı veliler ve öğrenciler tarafından açıldı. Program Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Kaymakamı Vural Karagül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davu, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Program sonunda öğrencilere oyuncaklar ve eğitim materyalleri dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!