Suluova belediyesi sokak hayvanları için çalışmalara başladı

Güncelleme Tarihi:

Suluova belediyesi sokak hayvanları için çalışmalara başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 16:51

Suluova belediyesi sokak hayvanları için çalışmalara başladı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/SULUOVA,(Amasya),(DHA)- AMASYA’nın Suluova İlçe Belediyesi Sokak hayvanlarını sahiplenmek için barınak çalışmalarına başladı.

Suluova Belediyesi, sokak hayvanlarının hayatlarını uygun ortamda sürdürmelerini sağlamak amacıyla projesi tamamlanan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi için kazı ve hafriyat çalışmalarına başladı.

Belediye, her canlının en iyi koşullarda yaşamaya hakkı olduğu düşüncesiyle yapmayı planladığı Hayvan Rehabilitasyon Merkezi için düğmeye bastı. İlçedeki sokak hayvanlarına sahip çıkmayı hedefleyen Suluova Belediyesi, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nin kazı ve hafriyat çalışmalarına start verdi.

Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Kerimoğlu Köyü Mevkii’nde yaklaşık 5 bin metrekare alana kurulacak. Rehabilitasyon Merkezinde hayvanların tek tek ve toplu olarak kalabileceği kulübeler de yer alacak. Hayvanlar burada her mevsim barınabilecekler. Rehabilitasyon Merkezinde, hayvanların barınacağı bölümlerin yanı sıra tedavilerinin ve ameliyatlarının gerçekleştirileceği veterinerlik, ameliyathane, lojman ve idari binaların da tesis içerisinde oluşturulacağı söylendi.

 FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!