Sultansazlığı 10. Foto Safari Yarışması tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Sultansazlığı 10. Foto Safari Yarışması tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 14:38

Sultansazlığı 10. Foto Safari Yarışması tamamlandı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, Develi Belediyesi ve DSİ 7'nci Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen ve geleneksel hale gelen 10'uncu Sultansazlığı Milli Parkı Foto Safari Yarışması tamamlandı.
Göçmen kuşların uğrak yerlerinden olan Sultansazlığı Milli Parkı'nda gerçekleşen yarışmaya 170 fotoğraf sanatçısı katıldı. Yarışmada fotoğraflar 'Genel Doğa', 'Yerel Yaşam' ve '10. Yıl Özel Ödülü' olmak üzere 3 kategoride yarıştı. Jürinin yaptığı değerlendirme sonucu 8 fotoğraf ödüle layık görülürken, 49 fotoğraf da sergilenmeye değer bulundu. Yerel Yaşam kategorisinde Osman Çiçekyurt'un fotoğrafı birinci, Mehmet Özçelik'in fotoğrafı ikinci ve Ercan Hırlak'ın fotoğrafı ise üçüncü oldu. Bu kategoride 10. Yıl Özel Ödülü'nü ise Ali Niyazi Bozkurt'un fotoğrafı aldı.
Genel Doğa kategorisinde de Muhammed Ali Şahutoğlu'nun fotoğrafı birinciliğe, Mehmet Ünlü'nün fotoğrafı ikinciliğe, Mehmet Gül'ün fotoğrafı ise üçüncülüğe layık görüldü. Bu kategoride 10. Yıl Özel Ödülü'nü de Muhammed Ali Şahutoğlu'nun fotoğrafı aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!