Sultangazi'de iki ceset bulundu

Güncelleme Tarihi:

Sultangazide iki ceset bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2013 18:15

Elvan EZBER İSTANBUL, (DHA)SULTANGAZİ’de ağır kokuların geldiği bir gecekonduya giren polis, bıçaklanarak öldürülmüş Suriye uyruklu iki kişinin cesediyle karşılaştı. Polis, bir hafta önce öldürüldüğünü belirttiği kişilerin kayıp olan ev arkadaşını arıyor.

Haberin Devamı

Zübeyde Hanım Mahallesi'nde bulunan bir gecekondudan gelen ağır kokular üzerine mahalle sakinleri şikayette bulundu. Komşularının da uzun süredir haber alamadığını öğrenen polis harekete geçti. Eve girerek kokunun geldiği yeri araştıran polis, gecekondunun bahçesinde bulunan kömürlüğe gömülü halde iki kişinin cesedini buldu.

Bu evde oturan bu kişilerin vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Yaklaşık bir haftalık olduğu öğrenilen cenazelerin, tekstil atölyesinde çalışan iki Suriye uyruklu erkeğe ait olduğu belirlendi. Gecekonduda yaşayan Suriye uyruklu üçüncü kişinin ise bir süredir kayıp olduğu öğrenildi. Komşuları Suriye uyruklu 3 kişinin iki ay önce burayı tuttuklarını ve üçünün de aynı atölyede çalıştığını söyledi.

Haberin Devamı

Polis ekipleri kimlik belirlemeye çalışıyor. Kayıp olan üçüncü kişinin, iki arkadaşını öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Hayatını kaybeden iki kişinin cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!