Süleymanpaşa’nın sokakları kilit taşla kaplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşa’nın sokakları kilit taşla kaplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 12:29

Süleymanpaşa’nın sokakları kilit taşla kaplanıyor

Haberin Devamı

SÜLEYMANPAŞA(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa İlçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Süleymanpaşa’nın tüm mahallelerinde kilit taş kaplama, bordür ve yol tamir çalışmalarını sürdürüyor. Çınarlı Mahallesi’nde birçok sokakta aynı anda çalışmalar sürdürülürken, Hürriyet, Ortacami, Kumbağ, Bıyıkali, Demirli ve Banarlı Mahallelerinde de eş zamanlı olarak kilit taş faaliyetlerine devam ediliyor.

Alt yapı çalışmaları sona eren ve Süleymanpaşa Belediyesine devredilen sokaklarda, üst yapı çalışmaları hızla başlatılıyor. Çınarlı Mahallesi’nde Itır, Fidan, Fındıkçı, Ardıç ve Kanarya Sokak’ta kilit taş döşeme çalışmalarının kısa sürede sonuçlandırıldığı bildirilirken, belediyeye devredilen ama üst yapı çalışmaları başlatılmayan sokak bulunmadığı ifade edildi. Çınarlı Mahallesi ile birlikte Ortacami Mahallesi’nde de Alev Sezer, Alaattin Üçel, Yurdagül ve Hâkim KemalettinSokak kilit taşla kaplandı.  Öte yandan, Hürriyet Mahallesi Necati Sezer, Anıkıyı, Yörük ve Tören Sokak’ta da kilit taş kaplama çalışmalarının son aşamaya geldiği öğrenildi. Merkez mahallelerin yanı sıra köyden dönüşen kırsal mahallelerde de kilit taş çalışmalarının hız kesmeden sürdürüldüğü öğrenildi. Belde belediyesinden mahalle statüsüne dönüşen Kumbağ ve Banarlı Mahallelerinde, köyden dönüşen Bıyıkali ve Demirli Mahallelerinde de kilit taş kaplama faaliyetleri devam ediyor. Kumbağ Mahallesi’nde bulunan Çamlık Mesire Alanı’nda da taş kaplama ve iyileştirme çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kilit taş çalışmaları ile birlikte asfalt ve yeni yol açma çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!