Süleymanpaşa Belediyesi 4 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşa Belediyesi 4 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2018 12:53

Süleymanpaşa Belediyesi 4 yaşında

Haberin Devamı


 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçe Belediyesi kuruluşunun dördüncü yılında Tarihi Belediye Binası bahçesinde kutlama etkinliği düzenledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ eski Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, CHP Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Yöneticileri, İYİ Parti Tekirdağ il ve Süleymanpaşa ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte Süleymanpaşa Belediyesi'nin tanıtım filmi katılımcılara izletilirken 4 yılda yapılan hizmetlerin yer aldığı kitaplar da katılımcılara dağıtıldı.Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, belediye başkanı seçilişinin ardından yapılan hizmetler ile ilgili kısaca bilgi verirken konuşmasında şöyle dedi:

"30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bugüne 4 yıl geçmiş. O günden bu güne yeni kurulan Süleymanpaşa Belediyesi kurumsal kimliğini tamamlamış, altyapısı tamamen değişmiş, arıtma tesisi kurulmuş, içme suyu ve yağmur suyu hatları yanında, doğalgaz ve elektrik şebekeleri geliştirilmiş, bu arada tüm sokak ve caddeleri kazılmış. Fen İşlerimiz olağanüstü bir çaba ile 1.500.000 m2 üst yapıyı tamamlamış, bu yılsonunda 2.000.000 m2 ile bir rekora imza atacak. Tekirdağ İl Belediyesinin 14 merkez mahallesi yanında, 4 Belde Belediyesi, 'mahalle' diye tanımlanan 55 merkez köyünden oluşan Süleymanpaşa Belediyesi, çok yakında bütün alt ve üst yapısını bitirmiş bir şehrin rahatlığını yaşayacak" dedi.

'AÇTIĞIMIZ 'TERTEMİZ SAYFA'YA LEKESİZ, HESABINI BİLEN VE VEREBİLEN HİZMETLER YAZDIK'
'Şeffaf ve Tertemiz Bir Süleymanpaşa' sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Eşkinat, "Hedefimiz kimlikli bir kenti, geliştirdiği markalar üzerinde yükselten, sosyal belediyeciliği kurumsallaşmış, çocukları, kadınları, engellileri önceleyen 'Mutlu Bir Aile' yoluna girmekti. Tarım, Üniversite, Liman ve Sosyo Kültürel vizyonlarıyla “Tekirdağ'ın Kalbiö, Trakya ve Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaktı. Laf değil, iş üretmek, kısaca değişimi başlatmaktı. Dördüncü yılın sonunda açtığımız 'Tertemiz Sayfa'ya lekesiz, hesabını bilen ve verebilen hizmetler yazdık. Aynı berraklıkla daha nicelerini de yazmaya devam edeceğiz. Sevgili Dostlarım, içim rahat. Sizlere inancım ve güvenim tam. İyilik ve güzellik isteyen tüm hemşehrilerim benim gönüldaşım. İlk günden beri 'Ben Süleymanpaşa'ya inanıyorum' diyorum. Ben Süleymanpaşa'ya inanıyorum, çünkü kendime ve ekibime inanıyorum. Ben Süleymanpaşa'ya inanıyorum, çünkü sizlere, Süleymanpaşalılara inanıyorum" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın yaşanabilir bir şehir olması için gereken adımları attıklarını belitrerek, Ekrem Eşkinat'a da teşekkür etti. Albayrak, "Bugün 11 ilçemizde de dördüncü yılın gurur yaşanıyor. Ben Süleymanpaşa ile ilgili konuşmak istiyorum. İyi ki varsın Ekrem Eşkinat ve iyi ki var olduğun için de Süleymanpaşa bu durumda. Şu an 196 bin 500'ü buldu nüfus. Biz Tekirdağ'ın yaşanabilir bir şehir olması için gerçekten gereken adımları attık ve hizmetleri yaptık. Görev süremizin sonuna kadar da Ekrem başkanımla birlikte Tekirdağ'a en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlenirken etkinlik ikramlarla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!