Sudanlı hasta Antalya'da ameliyat oldu

Güncelleme Tarihi:

Sudanlı hasta Antalyada ameliyat oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 13:55

Sudanlı hasta Antalya'da ameliyat oldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DAH) - ANTALYA'ya tatile gelen Sudanlı 38 yaşındaki Mohammed Adam Mohammed Abdelrahman, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Atatürk Devlet Hastanesi'nde apandisit ameliyatı oldu.
          
Nyala- Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bilgi işlem biriminde çalışan Sudanlı Mohammed Adam Mohammed Abdelrahman, arkadaşlarını ziyarete etmek için geldiği Antalya'da rahatsızlanması nedeniyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan muayene sonrasında Mohammed Abdelrahman'a genel cerrahi uzmanı Dr. Hakan Ceylan tarafından apandisit teşhisi konuldu. Laparoskopik cerrahi yöntemiyle ameliyat edilen Mohammed Adam Mohammed Abdelrahman sağlığına kavuştu.
Operasyonu gerçekleştiren Dr. Hakan Ceylan, laparoskopik cerrahi ameliyatının vücutta az hasar bıraktığı gibi buna bağlı olarak ameliyat sonrası ağrı ve enfeksiyonun az olması nedeniyle tercih edildiğini söyledi. Dr. Ceylan, hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu ve taburcu olacağını kaydetti.
Sudan'da Türk hekimlerle çalıştığını anlatan Mohammed Adam Mohammed Abdelrahman ise genel cerrahi uzmanı Dr. Hakan Ceylan ve ameliyat ekibine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!