Suda indirim arzu ediyoruz

Güncelleme Tarihi:

Suda indirim arzu ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 13:50

ATO Meclis Toplantısı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ulus Hali’nin taşınmayacağını söyledi. Tuna, “İmkânlar elverdiği ölçüde su fiyatlarıyla ilgili bir indirimi arzu ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara Ticaret Odası (ATO) Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Tuna, belediyenin görevinin çalışan ve üreten herkesin önünü açmak olduğunu vurgulayarak, “Yeter ki biri bir şey üretsin. Boş duran adamdan daha tehlikeli kimse olamaz. Dolayısıyla çalışan ve üretenin yanında olmak asli görevimiz. Bu bir vatan borcudur” dedi. Temel felsefelerini “herkese eşit mesafe olmak” diye özetleyen Tuna, “Kimseye farklı muamele yok, kimseye zulüm de yok. Adaletten ayrılamayız. Ortak akılla hep beraber şehrimize güzel hizmetlere vesile olalım. Ulus Hali taşınmayacak. Haldeki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde gidermelerine imkân sağlayacağız. Süs bitkileri üreticileri ile ayakkabıcıların yer tahsisi isteğine olumlu bukıyoruz. Otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladık. Ticarethanelerde atık su bedelinin kaldırılması gönlümüzden geçiyor. İnşallah imkânlar elverdiği ölçüde su fiyatlarıyla ilgili bir indirimi de arzu ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

SOSYETE PAZARLARINA ÖNLEM

ATO Başkanı Gürsel Baran da üyelerin sorunlarını Başkan Tuna’ya aktardı. Baran, hafriyat döküm bedelinin makul seviyeye indirilmesi, sosyete pazarlarına karşı önlem alınması, Siteler’deki trafik sorunu, Roma Hamamı’nın restore edilmesi, Elmadağ Kayak Merkezi’nin canlandırılması, Yeni Hal Projesi’nin hızlandırılması, galerilerin Otonomi’ye taşınması gibi talepleri dile getirdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise konuşmasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın göreve geldiğinde yaptığı “istişare ve ortak akıl” vurgusuyla herkesin gönlünü kazandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!