'Su ve Atık Su' yarışmasında Türkiye üçüncüsü

Güncelleme Tarihi:

Su ve Atık Su yarışmasında Türkiye üçüncüsü
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 10:20

'Su ve Atık Su' yarışmasında Türkiye üçüncüsü

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- DÜNYA Su Günü'nde 'Su ve Atık Su' konulu kompozisyon yarışmasında Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Melike Sağlam Ankara birincisi ve Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Sağlam, ödülünü orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Arif Özkaldı'dan aldı.

Tatlı su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve tatlı su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimine odaklanmasını sağlamak amacıyla her yıl 22 Mart tarihinde 'Dünya Su Günü' etkinlikleri kutlanıyor. Etkinlik kapsamında düzenlenen 'Su ve Atık Su' konulu kompozisyon yarışmasında Ankara birincisi ve Türkiye 3'üncüsü olan Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Melike Sağlam, ödülünü Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşteşarı Arif Özkaldı'nın elinden aldı.

'Dünya Su Günü' nedeniyle DSİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşteşarı Arif Özkaldı, Müşteşar Yardımcıları İbrahim Çiftçi, Ali Rıza Diniz, Cemal Nogay, Meteroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, ödül alan öğrenci Melike ve babası Fatih Sağlam, öğretmeni Bahar Keleş katıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!