Su Parkı 26 bin kişiyi misafir etti

Güncelleme Tarihi:

Su Parkı 26 bin kişiyi misafir etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 12:11

Su Parkı 26 bin kişiyi misafir etti

Haberin Devamı

MERSİN'in Mezitli İlçesi'ndeki Mezitli Belediyesi Su Parkı, yaz sıcaklarından kurtulmak isteyen 25 bin kişiyi ağırladı.
 Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde bölgenin en temiz havuzu olduğu tescillenen Su Parkı, vatandaşların en çok tercih ettiği yerlerden birisi oldu. 10 Haziran -10 Eylül 2017 tarihleri arasında haftanın 6 günü açık olan Su Parkı'na bu yıl yaklaşık 23 bin kişi girerken, 2 bine yakın engelli, şehit ve gazi yakını da ücretsiz olarak bu parktan yararlandı.
 Cumartesi ve Pazar günleri ailelere özel olarak hizmet veren Su Parkı, Pazartesi günleri ise tamamen boşaltılarak temizlenen bölgede ki tek havuz olma özelliğini de taşıyor. Engellilere özel düzenlemelerin yapıldığı havuz ve çevresi güvenlik önlemleriyle dikkat çekiyor. 2 güvenlik kamerası ve 14 sabit kamerayla sürekli olarak denetlenen parkta 16 personel ile hizmet verdi.
Vatandaşa verilen hizmetlerde sağlıklı ve güvenli olmasını en önemli koşul olarak belirlediklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yaptık. Bu nedenle yaz sıcaklarında 80 gün gibi kısa bir sürede 25 bin kişi gelerek bizi tercih etti. Halkımızın bu ilgisi bizleri de mutlu ediyor. Bu durum parkımızın temizliğine ve hijyenine gösterilen güveni yansıtmaktadır. Tesisimizden ücretsiz olarak yararlanan engellilerimize yönelik yaptığımız özel düzenlemelerde çok tercih edilmemizin ana nedenlerinden birisi oldu'' dedi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!