STSO Meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

STSO Meclis toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2017 15:02

STSO Meclis toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Yıldırım, tüccar ve işadamının duygularıyla değil mantığıyla hareket ettiğini ve her zaman doğru tercih yaptığını söyledi. Nisan ayına ertelenen seçimlerde adaylara başarılar dileyen Yıldırım, "Mensuplarımız kimi takdir edecekse o seçilecek. Tüccar doğrusunu bilir" dedi.
STSO Ekim ayı olağan Meclis toplantısı Necati Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda yapılan çalışmaları ve seçim sürecini değerlendiren STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Bakanlar Kurulu kararı ile seçimlerin 6 ay ertelendiğini belirterek, "Odamızın kurumsal bir yapısı var, çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Bazı odalarda ortaya çıkan sorunların Sivas’ta yaşanmadığı kaydeden Yıldırım, şu şekilde konuştu:
"Tüm Türkiye’de oda ve borsalar seçim kararını almışlardı. Seçimin ertelenmesiyle bir çok ilde sıkıntılar yaşandı. Sivas TSO’da birlikteliğimiz nedeniyle bir sorun yaşanmadı. Bir yıl ertelense dahi güçlü bir yapımız var. Seçimlere aday olunması, yönetimi, meclisi desteklemesi gayet doğal. Kırmadan dökmeden yapılması gerekiyor. Önümüzdeki 6 aylık süreçte en iyi, en verimli şekilde görev yapacağız. Diğer meclis üyelerimize ve aday olmak isteyen üyelerimize de 6 ay içerisinde daha çok çalışma fırsat doğmuş oldu. Her zaman söylediğimiz gibi Odamızın kurumsal kimliğini zedelemeden bu süreciği geçirmemiz lazım. Sosyal medyayı dikkatli kullanmamız lazım. Bazı arkadaşlarımızın paylaşımları çok doğru değil. Mensuplarımız kimi takdir edecekse o seçilecek. Her zaman şunu söylüyorum; halkımız sağ duyulu. Özellikle tüccar sanayici ve işadamı duygularıyla değil daha çok mantığıyla hareket etmektedir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da doğrusunu yapacaktır. Bu süreçte verdiğiniz desteğe de teşekkür ediyorum."
Toplantıda gündemde yer alan Demirağ Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetine ve Gemerek OSB’ye Odayı temsilen 5 asil ve 5 yedek üye seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!