Strasbourg’ta 10 Türk filmi gösterilecek

Güncelleme Tarihi:

Strasbourg’ta 10 Türk filmi gösterilecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 11:55

Yeşilçam’ın yurt dışında ilk ve en eski etkinliği olan Strasbourg Türk Sinema Günleri’nin 29’uncusu pazartesi günü Odyssee sinemasında başlayacak. 16 Ocak’a kadar sürecek etkinlikte 10 film gösterilecek.

Haberin Devamı

ETKİNLİK dolayısıyla Yeşim Ustaoğlu’nun Tereddüt, Özcan Deniz’in Öteki Taraf, Mehmet Can Mertoğlu’nun Albüm, Zülfü Livaneli’nin Veda Atatürk, Burak Aksak’ın Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Ozan Açıktan’ın Aile Arasında, gazeteci Tuluhan Tekelioğlu’nun belgeseli Yapabilirsin, Onur Ünlü’nün Kırık Kalpler Bankası, Yavuz Turgul’un Gönül Yarası, Can Ulkay’ın Ayla adlı filmi, Strasbourg’a gelecek.
Sinema günleri pazartesi günü saat 16.20’de Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin gösterimiyle başlayacak. Aynı gün saat 18.15’te Öteki Taraf ve saat 22.30’da Ayla filmleri de gösterilecek.
Strasbourg’a gelecek olan Meltem Cumbul, Tuluhan Tekelioğlu, Yeşim Ustaoğlu, Funda Eryiğit, Zülfü Livaneli, Yavuz Turgul, Odyssee sinemasında filmlerin öyküsünü izleyenlerle paylaşacak.
Dünyanın en eski sinema salonlarından biri olarak bilinen Strasbourg Odyssee sinemasın yöneticisi Faruk Günaltay, Türk filmlerinin Fransızca alt yazılı gösterileceğini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!