Steam'de ücretli bazı oyunlar bedava oldu

Güncelleme Tarihi:

Steamde ücretli bazı oyunlar bedava oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 12:47

Teknoloji devi SEGA, Steam üzerinden "Make War, No Love" adında bir etkinlik başlattı. Bu etkinlikle ile birlikte kısa süreliğine ücretsiz olarak oyunlar dağıtıyor. İşte o oyunlar...

Haberin Devamı

Sevgililer gününü geride bıraktığımız andan itibaren SEGA, Steamüzerinden "Make War, No Love" yani "Savaş, Sevişme" adında bir etkinlik başlattı.

Bu etkinlikle birlikte SEGA'nın değişen bundle paketindeki birkaç oyun kısa süreliğine ücretsiz olarak dağıtılmaya başladı.

Şu an Jet Set Radio, Hell Yeah: Wrath of the Dead Rabbit ve Golden Axeadlı üç oyunu ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.

Bununla birlikte Hell Yeah'ın, Pimp My Rabbit Pack ve Virtual Rabbit Missions DLC'lerini de ücretsiz olarak bu paket sayesinde Steamkütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Steamde ücretli bazı oyunlar bedava oldu

Toplamda 56 TL değerindeki bu oyunları şu an ücretsiz olarak sonsuza kadar Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz. O yüzden acele edin.

Shiftdelete'in haberine göre bu oyunları paket halinde alamadıysanız, tek tek de alabilirsiniz. Bunun için oyunların mağazasına gelip, yine pakette olduğu gibi "Satın Al" demek yerine, "Yükle" dedikten sonra o andan itibaren oyunlar, otomatik olarak Steam kütüphanenize eklenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!