STB Başkan adayı Karakaya basınla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

STB Başkan adayı Karakaya basınla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 12:31

STB Başkan adayı Karakaya basınla bir araya geldi

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS Ticaret Borsası (STB) Başkan Adayı Hayrullah Karakaya ve yönetimi basın toplantısı düzenleyerek seçim süreci hakkında açıklamalarda bulundu. 
Sivas Ticaret Borsası Başkan Adayı Hayrullah Karakaya basın mensupları ve borsa üyeleriyle kentte faaliyet gösteren bir otelde kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Burada konuşan Karakaya mevcut borsa yönetimi tarafından seçim öncesi 116 üyenin üyeliğinin askıya alınmasına tepki gösterdi. Karakaya yaptığı açıklamada seçim öncesi yeni üye kayıtlarının yapıldığını belirterek, "2017'de Sivas Ticaret Borsası yönetimine aday olduğumuzu açıklayarak çalışmalarımıza başlamıştık. Tabi bu süreçte mevcut olan adayların ciddi sayılara ulaşan yeni üye kaydı yapmak suretiyle Sivas Ticaret Borsası'nın da bu süreçte 100 ye yakın üye kaydı yaptığı bilgisini de vererek seçim maratonuna başladıklarını biliyoruz. Biz bu süreçte böyle etik olmayan yönteme tenezzül etmeyerek çalışmalarımıza başlamış olup çok güzel bir hava estirmeyi başardık. Normal yollarla yapılacak olan bu seçimleri kazanması adeta imkansız olan mevcut yönetim kurulu Sivas Ticaret Borsası tarihinde uygulanmayan bir yönteme başvurarak tamda seçim arifesinde Borsalar Kanunu'nun 32'nci maddesini uygulamak suretiyle, kendilerine yakın olmadıklarını düşündüğü 116 üyemizi 31 Ocak tarihinde yaptıkları olağanüstü meclis toplantısı ile askıya almışlardır" dedi.
Karakaya borsa seçimlerinin Nisan ayında yapılacağını söyleyerek, "Çıktığımız bu yolda yapılacak olan borsa seçimlerinde umarım hakkı ile hak edenin kazanması temenni ediyorum" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!