Sportif etkinliklerde 20 günde 30 bin kişiye ulaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Sportif etkinliklerde 20 günde 30 bin kişiye ulaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 12:56

Sportif etkinliklerde 20 günde 30 bin kişiye ulaşıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen, 'Spor A.Ş. Bizim Mahallede' adı altında etkinlikte, mahalleleri spor ve oyun alanlarına dönüştürdü. 10 mahallede gerçekleştirilen etkinliğe 30 bin kişi katıldı.
Sporu bir yaşam tarzı haline getirmek için her yaş grubuna hitap eden etkinlikler hazırlayan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Temmuz ayında başlattığı etkinlikle ilgi gördü. Çocukların spor yapması için imkanları artıran Spor A.Ş., kış ve yaz spor okullarına yeni bir etkinlik daha ekledi. “Spor A.Ş. Bizim Mahallede” adı altında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında bugüne kadar İldem, Sümer, Boztepe-Sancaktepe, Talas-Bahçelievler, Ziya Gökalp, Esenyurt, Mimsin, Talas-Mevlana ve Altınoluk mahallelerine gidilerek, mahalleler spor ve oyun alanları ile donatıldı.
Şişme basketbol, tırmanma duvarı, penaltı şov, waterball, engelleri bulunan parkurlar, balon futbolu ve okçuluk alanı gibi aktivitelerle sporu eğlenceyle birleştiren Spor A.Ş. 10 ayrı mahallede 30 bin kişiye ulaştı.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!