Başa soyunacaklar…

Basketbolun Kırkpınar’ı Euroleague başlıyor…Bizimkiler; Zirve gediklisi Fenerbahçe ve kupa susamışı Anadolu Efes başa güreşecekler.

Haberin Devamı

Başaltı için ise Darüşafaka Tekfen kispet giyecek. AZİZ başkan mı yoksa ASIL başkan tek başına Obradovic mi? bu yıl belli olacak. Cumhurbaşkanlığı kupası Anadolu Efes’e giderken Ali Koç’un ayağı iyi sınav vermedi. Her yıl ‘zirve kanıksamışlığı takımı kasar’ derim ve Obradovic tükenmez başarı ihtirasıyla beni her yıl yalancı çıkarır. Usta koç  1 ve 5 numarasına iki dokunuş yaparak oturmuş takımıyla parkeye çıkıyor. 24 yaşında ki Tyler Ennis, NBA’den Los Angeles Lakers’dan geliyor. Hazırlık maçları, aynı zamanda Kanada Milli Takımı’nın formasını da giyen Ennis’in Avrupa parkesine alışmasının biraz zaman alacağını gösterdi.

Nihayet gerçeÄŸe çok yakın pivotu var Â

Aynı maçlarda top fazla Kostas’ın elinde kaldı ve Fenerbahçe bu yüzden geçen yılki topu fazla paylaşan akışkan oyunundan uzakta kaldı. 2.11 boyundaki (gerçek anlamıyla)Fransız  JOFFREY LAUVERGNE çok yerinde transfer. Avrupa’da  çok

Haberin Devamı

takım dolaşmış, NBA deneyimi yaşamış, tabirimi mazur görün ‘eski kaşar’ Obradovic’e yepyeni hücum opsiyonları verecek bir oyuncu. İlk maçlardan itibaren sanki                         kırk yıllık Fenerbahçe’li gibiydi.

Ataman pek yaman olacak mı?

Yıllardır keçi boynuzu misali ne uzayıp ne kısalan Anadolu Efes’e geri dönüş yapan Ergin Ataman kendi daha önce çalıştırdığı takımlardan değişik kombiler yaparak istediğine yakın bir takım kurdu sonunda. Türklerin en iyileri Şanlı, Metecan, Bitim, yabancıların en faydalıları Motum, Moerman, Pleiss, Anderson, Simon, Dunston vb. lacivert beyazlı kadroda. O kadar ki içeri ve Avrupa’ya iki ayrı takım çıkarabilirler. NBA bonusu Shane Larkin ve Rodrigue Beaubois’de saha lideri yıldız oyuncuları. Epeydir nadasta ki Ataman şok kupa alımlarından birini yapabilir bu yıl.

Yazarın Tüm Yazıları