Yaşından haberi olmayan adam

Arda Güler ilk 45 dakikada bir solo performans sahneledi.

Haberin Devamı

1991 yazında Sergen ilk kez sahaya çıktığında ya da 2006’da Arda Turan’ı ilk kez seyrettiğimizde de benzer hisler yaşamıştık. 18-19’larındaydılar ama yaşlarından haberleri yok gibiydi. Bu sezon Arda Güler ne zaman sahaya çıksa, hissettirdiği şeyler benzer... Duruşu farklı, yürüyüşü farklı. Star olmak için kodlanmış. Genç bir bedene sıkışmış yetişkin zekasına-kabiliyetine sahip ve kariyeri boyunca yapacağı işlerin farkında. Kimsenin onayına ihtiyacı yok. Neye sahip olduğunu gayet iyi biliyor.

KADIKÖY’DE iKi AYRI FiLM VARDI

Dün Kadıköy’de ilk devrede sahada 21 kişi top koşturuyor, biriyse onlardan farklı bir spor yapıyor gibiydi. Tribündeki hemen herkes topun ona geleceği anı bekliyor, zira meşin yuvarlağın onun ayağında olduğu saniyeler, bilet için verdiğiniz paranın karşılığı demek. Dün Kadıköy’de iki ayrı film vardı adeta: Biri Fenerbahçe-Ankaragücü maçında yaşananlar. Diğeriyse Arda’nın özel gösterisi. İkinci yarıda yoruldu ama ilk 45’te özel bir solo performans sahneledi genç adam.

Haberin Devamı

iKiNCi YARIDA TÜKENDi ARDA

Ancak dün nasıl tribündeki herkes Arda’nın performansını seyrettiyse, sarı lacivert formalı futbolcuların bir kısmı da Arda izleyicilerinden farksızlardı sahanın içinde! Arda Güler dün ilk yarıda bir tane karşı karşıya kaçırdı. Samet’in bir direkten dönen, bir de çizgiden çıkan kafalarında kornerleri atan Arda’ydı. Szalai’nin direkten dönen şutunda da yine pas Arda’dan gelmişti. Ancak ikinci yarıda Arda tükendi, 80’de Sowe’un golü gelene kadar Fenerbahçe’nin de fişi çekildi sanki. İlk 45 dakikada rakip ceza alanında topla oynama sayıları 21’e 4 Fenerbahçe lehineydi. 46-80 arası ise bu istatistikte 11-11’lik bir denge söz konusuydu.

3 PUANI iRFAN CAN KAHVECi GETiRDi

Maçın ilk perdesi 45 dakikalık Arda şovuydu. 46-80 arası yaşanan ikinci perde kör dövüşü şeklinde geçti. 80’de gelen Sowe golü Fenerbahçe’yi de canlandırdı ve üçüncü perde başladı: Oyuna sonradan giren İrfan önce kaptırdığı topla yenilen gole sebep oldu. Sonra bir penaltı kazandı, bir de asist yaparak 3 puanı takımına getiren adam oldu. Arda’nın kontağı çevirdiği, İrfan’ın kapattığı bir maçtı Kadıköy’deki.

Haberin Devamı

Yazarın Tüm Yazıları