Kerem’den Icardi’ye bir ‘Icardi asisti’

Milli yıldızın Icardi ile kurduÄŸu baÄŸ Türk futbolu için umut verici.Â

Haberin Devamı

İki gün önce Orta ve Batı Avrupa’daki büyük liglerin transfer dönemi tamamlandı. 6’sında Belçika, 7’sinde İsviçre ve Arabistan, 11’inde Yunanistan’ın yaz transfer periyotları sona eriyor. Kulüplerimiz hem ekonomik darboğazda oldukları, hem de kadrolarını yenilemek istedikleri için haliyle Eylül’ün ikinci çeyreğini bekliyorlar. Özellikle Belçika ve Suudi Arabistan da transferi kapatınca bizim kulüplerin işi daha kolaylaşacak ve 15 Eylül’e kadar muhtemelen bayağı oyuncu alacaklar.

G.ANTEP’TE 11 SIKINTISI

Gaziantep de henüz transferi tamamlamayanlardan. Dün hem sağ bekleri Mbakata, hem de sol bekleri Khacef’in sağlık sorunları olunca 11 kurmakta güçlük yaşadılar. Sağ bekte Ömürcan sıkça deneyimsizliğinin sıkıntılarını yaşadı. Sol bekte de ben stoper orijinli Arda Kızıldağ’ın başlamasını beklerdim ama Mustafa Eskihellaç’ı tercih etti Erdal Hoca. Maçın birinci dakikasından itibaren de zaten çalımcı Tete, pozisyonuna henüz alışamamış Mustafa’ya üstünlük kurdu. İkinci dakikada sağdan Tete üretimi bir pozisyonda gelip attılar, ofsayt nedeniyle iptal oldu. 5’inci dakikada bir kez daha sağdan Tete-Kerem Demirbay-Kerem Aktürkoğlu rotasıyla buldular golü.

Haberin Devamı
iKiNCi GOLLE FiŞi ÇEKTiLER 

İlk çeyrekteki şaşkınlıktan sonra Gaziantep oyuna zaman zaman ortak oldu, Galatasaray’da da özellikle tamamlanamayan ataklar sonrası geri dönüşlerde sıkıntılar gözlemlendi. Belki Molde 11’inin bozulmadan Gaziantep’e gelmesi birtakım yorgunluklar doğurmuş olabilir. Ancak 64’te Kerem Aktürkoğlu-İcardi işbirliğiyle ikinci golü bulunca Galatasaray zaten maçın fişini çekti. Ve milli maç arasına hem Devler Ligi bileti almış, hem de ligde gerekeni yapmış olmanın mutluluğuyla giriyorlar şüphesiz.

AYNI GOLÜ YiNE ATTI

Galatasaray'da dünün yıldızı Kerem Aktürkoğlu’na ayrı bir parantez açmak lazım elbette. 2’nci dakikada bir gol attı, sayılmadı. 5’te aynı golü bir daha attı. 64’te Mauro İcardi’ye adeta bir İcardi asisti yaptı. 75’te bir gol daha attı, bu kez de el nedeniyle iptal oldu. Kerem’in özellikle İcardi ile kurduğu özel bağ, Şampiyonlar Ligi grup maçları öncesi Türk futbolu için heyecan verici.

Haberin Devamı

Yazarın Tüm Yazıları