Kumar oynadı ve kaybetti...

BEŞİKTAŞ'ın 2 puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında dengelerin değişmesi ve yarışa tekrar dahil olmak için kazanmak zorunda olduğu bir maça çıktı Fenerbahçe..

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Galatasaray maçı ile başlayan kadro ve oyun şekli dün de sahadaydı. Trabzonspor ise beklentilerimizin dışında ofansif bir takımla sahadaydı.


Hami hocanın cesareti olarak düşünülebilecek bu noktada bence atlanılan taraf şuydu:


Maç kondisyonundan uzak 5-6 futbolcu ile sahaya çıkarsan bu kadro ile 90 dakikayı bitiremezsin. Bırakalım 90 dakikayı ilk 30 dakika sonunda yürüyen bir Trabzon takımı gördük.


VOLKAN DİNLENDİ


Fenerbahçe kontrollü, dengeli ve sakin futbolunu maç sonuna kadar sürdürdü. Geçmişe nazaran yakaladıkları her pozisyonu tıpkı Türkiye Kupası'ndaki Konya maçında olduğu gibi bu maçta da gerçekleştirdiler.


Trabzon'un kaleye gelemediğini düşünürsek Volkan'ın da çok rahat oynadığı bir maç izledik.


MAÇIN KIRILMA ANI

 

Haberin Devamı

Trbazonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın bu kadroyu sahaya sürdüğü an kırılma anıydı.

 

AVANTAJ FENERBAHÇE'DE 

ARADAKİ puan farkının 3'e inmesi ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin fikstürlerine bakarsak iki hafta önce dediğim gibi, yarış son haftaya kadar devam edecek.


Bu yarış içerisinde görünen o ki, Fenerbahçe takımı avantajlı.


'Neden' diye sorarsanız...


Rakibinin oynayacağı zorlu maçlar ve kendinin oynayacağı nispeten kolay maçlar.


'Neden' diye sorarsanız...


Tecrübe, soğuk kanlılık, baskının üstesinden gelme ve zor maçları oynama kapasitesi olarak da bir adım önde Fenerbahçe...


Hele ki dün oynanan Trabzonspor maçındaki özgüven ve rahatlıkları Fenerbahçe'nin yakaladığı ivmeyi sürdüreceğini gösteriyor.

 

MAÇIN ADAMI

 

Nani... Yer değiştirdiği pozisyondaki başarısını dün de sürdürdü. 

 

KADROYU MANTIĞIM ALMIYOR

 

HAMİ hoca oynamış olduğu kumarı kaybetti. Futbol mantığım uzun süre sakat kalmış ve cezalı durumda olmuş futbolcuların sahada olmasına pek de müsaade etmiyor. Bunu derken, o futbolcuların kalitesinden şüphem yok ama kondisyonlarından var.

 

Haberin Devamı

FUTBOLU KİRLETEN KARDEŞİM...

 

SAHAYA giren, futbol sevmeyen kardeşim... Yaptığın hareket ne Volkan Bayarslan'a ne Trabzonsporlu futbolculara ne Trabzon halkına ne de Fenerbahçeli futbolcularaydı.


Yaptığın hareket ülkemiz futbolunun maalesef dünya futbolunda oluşturacağı yaradır.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları