Rize'den evinde seriye devam

Gaziantep sezonun en iyi futbol oynayan takımlarından biriydi ve bunda en büyük pay teknik direktör Marius Sumudica’ya aitti. Ancak elde ettiği başarılı sonuçlara rağmen kullandığı dil ve Gaziantep yönetimini zorda bırakan açıklamaları güzel başlayan hikayenin sonunu getirdi.

Haberin Devamı

Ne tesadüftür ki; hayat, Sumudica’yı bu kez Çaykur Rizespor’un başına getirirken, yeni takımının ilk rakibi de eski çalıştırdığı ekip oldu. Her ne kadar bu maçta takımın başında olmasa da Gaziantep’in zaaflarını en iyi bilen isimlerin başında o geliyordu.

SKODA’YI KAR DA DURDURAMADI

Olumsuz hava koşullarını da göz önüne aldığımızda son derece vasat geçen maçın ilk devresinde Rize, bu sezon Karadeniz ekibinin hücumdaki skor yükünü sırtlayan Skoda ile öne geçti. İkinci devrede de topa daha fazla sahip olmasına rağmen şutlarında kaleyi bulmakta zorlanan Gaziantep ekibi, Skoda’nın gollerine devam etmesine engel olamadı.

Oyun üstünlüğünü rakibe verip daha hızlı hücumlarla gol arayan Çaykur Rizespor’da perdeyi kapatan isim Samudio oldu. Geçen sezonu 5 golle kapatan Paraguaylı futbolcu bu golle de bu sezon Süper Lig’deki ilk golünü atmış oldu. Hat-trick yapmaya yaklaşan Skoda’nın atışı takım arkadaşı bırakması önemli bir detaydı. Karadeniz ekibinin iç sahada kaybetmeme serisini 5 maça çıkarması da dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Yazarın Tüm Yazıları