Kazansa da keyif vermiyor

Trabzonspor'un oyuncu profili Avcı'nın arzuladığı oyuna uygun değil.

Haberin Devamı

Bu sezon Trabzonspor maçları izleyenlere çok fazla keyif vermeyen bir şekilde geçiyor. Kabul etmek gerekir ki bu oyuncu profilleri Abdullah Avcı’nın arzuladığı oyun yapısı için müsait değil. Samsunspor karşısında ilk yarıda 0.16’lık gol beklentisine rağmen 2 gol bulmaları aslında maçın bir anlamda özeti gibiydi.

Abdullah Avcı geldiğinden beri savunmasında iyi ancak geçişlerde beklentilerin altında kalan bir Trabzonspor var. Samsunspor karşısında ilk yarı skoru buldular ikinci bölümde ise daha çok rakibin oyuncu değişiklikleri sonrası skoru korumaya oynadılar.

AVCI HAKLI AMA...

Karşılaşma öncesi sakatlar ve Afrika Uluslar Kupası’na giden futbolcuların çokluğu yüzünden rotasyon yapamadığını söyleyen Abdulah Avcı realitede haklı ancak sahaya yansıyan oyun kendi taraftarlarını dahi memnun edecek seviyede değil.

Haberin Devamı

Son 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik elde edilerek toplanan 13 puan elbette ki son derece kıymetli ancak bu keyif vermeyen kurguya farklı bir bakış açısı getirip şimdiden gelecek sezona dair planlama yapmaları şart.

Yazarın Tüm Yazıları