Galatasaray elinden geleni yapıyor ama olmuyor, olamıyor...

-

Haberin Devamı

Galatasaray, puan sıralamasında etrafındaki neredeyse herkesin taşa takıldığı, muz kabuğuna bastığı, ayakkabı bağcıklarına dolandığı bir ortamda ‘üçüncü sıraya’ çıkabilecek fırsatı yakalamıştı. ‘Yakalamıştı fakat...’ durumu da malum. Eksikleri, sakatlar, cezalılar derken, neredeyse her pozisyonda devşirme bir isimle sahaya çıkıyor işte. Alanyaspor’un da bir hedefi, iddiası var ve o da yukarıya, tırmanmak istiyor elbette. Hal böyleyken maçın ilk yarısının önemli bölümünde topa rakibinin iki katı oranda sahip olan fakat topla ne yapacağını bilmeyen bir Galatasaray ve yine ne oynamak istediği belli olmayan bir Alanya vardı.

8 DAKİKALIK AKSİYON FİLMİ

Futbol hakikaten tuhaflaşabilen bir oyun. Esneyerek 43 dakika izlediğiniz maç bir anda 8 dakikalık bir aksiyon filmine dönüşebiliyor. Sarı kırmızılılar evlere şenlik bir savunma hatası ile taçtan gelen topu kalesinde gördü. Hemen ardından Adem, kale çizgisi üzerinde topu çizgiden geçirmeyecek birkaç vuruştan birini deneyerek beraberlik şansını tepti. Kaçan golün hemen ardından bu kez Seri kendine dolaştı ve Cisse ikinci golü attı. Bitti sanıyor- sanız yanılıyorsunuz; 8 dakikaya Galatasaray’ı maça yeniden bağlayan gol de geldi! Hem de Adem Büyük’ten.

Haberin Devamı

MARAFONA ENGELLEDİ

İkinci yarıda topa yine sahip olan ve bu sefer ne yapacağını daha iyi bilen bir Galatasaray vardı. Hızlı başlayan Galatasaray’da Linnes ve Belhanda imzalı iki güzel şuta kaleci Marafona şık şekilde karşı durdu mesela... Dakikalar ilerledikçe fiziksel yorgunlukla da uğraşmaya başlayan dar kadro, şu santrforsuz haliyle kapanan rakibini açmak için elinden geleni yaptı ama olmadı... Olmayınca olmuyor; olmuyor olamıyor...

Yazarın Tüm Yazıları