Çekirge yine sıçradı

MAÇIN hakkı beraberlikti.

Haberin Devamı

Abdülkadir’in oyuna girmesinden 5 dakika sonra, 83’te önce Mas savunmaya sonra Kucka direğe takılınca dönen topta golün ortası ve Okay’ın kafa vuruşuyla Trabzonspor 7. deplasman maçında galibiyetle tanıştı. Orta sahası pres yapmayan, kontratağa çıkamayan, futbolcularının ruhsuz ve mutsuz göründüğü bir takım Trabzonspor. Aklım G.Saray maçında kalmış, o müthiş tempodan ve kazanma hırsından eser yok.

- Çalımbay iki haftadır şansıyla veya son anlar feryadıyla 6 puan kazanmayı başaran bir takımın hocası. Ama eksik olan çok şeyler var Karadeniz ekibinde. Yusuf Yazıcı fizik olarak düşerken, N’Doye sahada yürürken, Castillo bireysel takılıp durmadan boşa koşarken, Onazi kendi etrafında dönerken, ortada bir ekip ahengi ve ruhu yokken iyiye giden tek isim Burak Yılmaz.

Haberin Devamı

- Dengesiz hücuma çıkan Trabzon’un sorunu, aşırı yavaş dönüşleri ve taktik yetersizliği. Dün böyle olduğu için Trabzon atakları bitmeden Sivas ani hücumlarla ve hızlı adamlarla Trabzon kalesine gitti. Geride sıkıntısı bilinen Trabzon hücumda da iyi değildi.

- Rıza Hoca’ya önerim eski Milanlı Sosa’yı unutsun, Kucka’yı hatırlasın. Onazi ve Castillo gibi heyecanı az oyuncular yerine Abdülkadir ve Batuhan gibi gençlere göz kırpsın. Volkan Şen’i kazansın, Olcay’a umut bağlasın. En önemlisi takım ruhunu yaratsın. Son 4 maçta 10 puan Trabzon’da artık bir şeyleri sallamalı ve eski kimliğine kavuşturmalı.

MAÇIN ADAMI: BURAK YILMAZ

-  ESKİ günlerine dönüş sinyali veren ve oynamadığı onca maça rağmen gol sayısını 10’a çıkartan Burak Yılmaz dünkü maçın adamıydı.

 

Yazarın Tüm Yazıları