Ne olacak Demirspor’un hali?

Sezon başında toplama bir takım ve Giray hoca ile başlayan Adana Demirspor’un başında şimdi Timuçin Bayazit var. Ancak takımın son hali Adanalıları ve Mavi Lacivertli taraftarları çok üzüyor. Şimdi gözler ara transferde. Acaba bonç ödenecek, federasyon tahtası açılacak mı, transfer yapılacak mı? Tüm gözler yönetime çevrildi.

Haberin Devamı

Adana’nın güzide iki takımı var... Biri ŞİMŞEK adını taktığımız Adana Demirspor, diğeri ise KAPLAN lakaplı Adanaspor... İkisi de yıllarca Süper Lig görmüş şimdi 1. Lig’de mücadele ediyor. Gel gör ki Adanalının yüzü bir türlü gülmüyor. Adanaspor geçen yılı Süper Lig’de geçirdi, aynı yıl 1. Lige geri döndü. Adana Demirspor ise Süper Lig’i penaltılarla kaçırdı. Adanalı üzülüyor, elde bir avuç taraftar kaldı. Özellikle Mavi Lacivertliler Türkiye’nin en iyi taraftar grubuna sahip. Ancak olmuyor, olmuyor...

İYİ YÖNETİLMİYOR
Sezon başında toplama bir takım ve Giray hoca ile başlayan Demirspor’un başında şimdi Timuçin Bayazit var. Birkaç haftadır takımla beraber. Aldığı sonuçlar hiç de iç açıcı değil. Antrenman eksikliği mi, yanlış futbolcu değişimi mi, maçı okuyama mı, yanlış kadro seçimi mi bunların hepsi yaşanıyor. Yani iyi yönetilmiyor diyebiliriz. Ligin 8. haftasında galibiyet alan Mavi Şimşekler 3 puana hasret kaldı. Buna hakem kararları da eklenince Şimşek hızla puan cetvelinde alt sıralara iniyor.

Haberin Devamı

ARA TRANSFER ŞART
Ne olacak bu takımın hali?.. Adana Demirspor’un 3.5 milyon TL gibi Federasyon’a borcu var. Yani transfer tahtası kapalı. Bunu açtırmak için yönetim kurulu mücadele veriyor. Başkan Gökoğlu tahtayı açtırıp ara transferde takıma takviye yapacaklarını söylüyor. Bekleyip göreceğiz.
Bu takım tıpkı Adanaspor gibi Adana’nın takımı valimizden, belediye başkanlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarından, bu kentten kazanan iş adamlarımızdan küçücük bir destek gelse, ikinci yarıda gerçek hüviyetine bürünse olmaz mı?. Hadi hep beraber el ele verelim, takımlarımızı yaşatalım. İnanıyorum ki bu kent bunu çok hak ediyor ve başaracak güce de sahip...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları