Çifte sevinç

Adana’nın Spor Toto 1. Lig ekipleri Adana Demirspor ve Adanaspor’un geçen hafta aldığı galibiyetler kentte büyük sevinç yaşattı. Gerçekten de özlenen bir sonuçtu.

Haberin Devamı

Lige büyük umutlarla ve şampiyonluk iddiasıyla başlayan Demirspor, Başkan Murat Sancak ve yönetim kurulu üyelerinin büyük çabalarına rağmen bir türlü o havayı yakalayamadı ve raya oturamadı. Başkan Sancak her türlü fedakarlığı yapmasına rağmen takımın bu durumuna en çok üzülenlerden. 

ŞAMPİYONLUK GÜNCELLENMELİ

Taraftara şampiyonluk sözü veren Başkan Sancak bunu gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor ama olmuyor. Takımın başına getirdiği Yılmaz Vural’la da bu işin gitmeyeceğine inandığı için görevine son verdi. Büyük umutlarla gelen Vural’la mavi lacivertliler 8’i lig 2’si kupa olmak üzere 10 maça çıktı ve 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi elde etti. Durum gerçekten iç açıcı olmadı. Son alınan Gazişehir galibiyetiyle puanını 30’a çıkardı Mavi Şimşekler ve tüm Adana devamını bekliyor.

Haberin Devamı

Vural’ın teknik direktörlüğe getirildiği zaman yazdığım yazıda ‘VURAL’LA BU İŞ OLUR’ demiştim ama onunla da olmadı. Şimdi yeni bir sayfa açacak olan Demirspor’un şampiyonluk hedefini de güncellemesi lazım. Muhteşem taraftar ve Başkan-yönetim elbirliği ile bunun gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum.

ADANASPOR’da hedef ilk 6

İkinci yarıya yaptığı takviyelerle giren Adanaspor, iki deplasman galibiyeti aldı. Kendi sahasında yenildi. Durum fena gitmiyor. Sahada daha inanmış, mücadele eden bir ekip var şimdi. Takımın başında ise ligin tecrübeli teknik direktörlerinden Coşkun Demirbakan... Coşkun hoca geldiği günden beri takıma oynatmak istediği oyunu yerleştirmiş durumda. Bundan sonrası oyuncuların ve taraftarın vereceği güce bağlı. Tabi Başkan Bayram Akgül’ün de desteğine...

ÖRNEK EKİPLER

Adana’nın iki güzide ekibi taraftarlarıyla ülkemizde örnek gösterilen ekipler. Her ikisine de şampiyonluk yakışır. Bunun için tüm kentin yöneticilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının, iş insanlarının elini taşın altına koymaları lazım. İnanın şampiyonluk bir çok sıkıntıyı unutturacak, Adanalılar daha güzel günler görecek. Yeter ki inanç olsun...

Yazarın Tüm Yazıları