O kadar kolay olmayacak

Bu maçın geçen hafta kazanılan Antalyaspor maçına göre daha zor olacağını tahmin ediyordu herkes. Oyuna bakış olarak, evet. Antalyaspor karşısında 3 gollü galibiyetine rağmen özellikle ilk  yarı şampiyonluğun en büyük adayı gibi oynamıştı. Bu hafta Kasımpaşa zorlayacak söylemlerine sarı kırmızılı ekip oyunuyla cevap verecek miydi? Hayır!

Haberin Devamı

Galatasaray ikili pas hatalarında Kasımpaşa’ya top ikramında bulunurken değerlendirilemeyen pozisyonlar şöyle dursun beklemediğimizden daha fazla kendi kabuğuna çekilen Kasımpaşa top kayıplarına engel olamadı.

İlk yarıda akılda kalanlar;  

İlk yarının ilk dakikalarında Gomis’in bir anlık yere yığılması sonrası yürekler ağza geldi. Direğin dibinden giden toplar,  Donk’un olağanüstü performansı ile al at dedi Gary Rodrigues’e.

Ve sonrasında gelen Galatasaray üstünlüğüne çözüm üretemeyen Kasımpaşa, ilk yarının son dakikalarında kazandığı penaltı ile skora eşitlik getirdi.

Başarı; Fatih Hoca takıma transfer yapamayınca elindeki yedek oyuncuları değerlendirerek takıma kazandırma düşüncesi şimdilik başarılı oldu gibi. Bunun için verilecek en büyük örnek Ryan Donk’tan başkası olamazdı.

Haberin Devamı

İkinci Yarıya Bakış;

Galatasaray ikinci yarıya da gol denemeleri ile başlasa da başarılı olamadı. Ve ilk yarıya oranla daha sakin ve ortada geçen maçta Kasımpaşa ekibi üstünlüğünü koymaya başlayacaktı…

Kasımpaşa, Bengali Koita ile maçın skorunu belirleyecekti. Son iki deplasmanda üç puan kaybeden Galatasaray, eksiklerinin ceremesini bugün maç boyunca oyuna yansıttı.

 

Ve haftaya oynanacak Bursaspor öncesi kendine çeki düzen vermesi gerektiğini bir kez daha net bir şekilde gördü Fatih Hoca. Bu skora rağmen liderliğini korusa da taht sallanıyor gibi.

 

Yazarın Tüm Yazıları