Geç kalmadan

Maalesef Elazığ maçı da umduğumuz gibi bitmedi.Zaten kaç haftadır hiç bir şey iyi gitmiyor.Skordan ziyade takımın inancı düşmüş gibi.

Haberin Devamı

Rakiplerimiz Ümraniye, Rize ve Giresun'un maçlarına gelen seyircinin toplamından daha fazla seyirci bizim maçlara geliyor. Taraftar bu işe inanmış ve elinden geldiğince takımı destekliyor.

Emin olun harçlığını, haftalık yevmiyesini sırf maça gelmek için harcayan insanlar var. Bu insanların tek bir isteği var. Takım çıksın mücadele etsin.

Daha önce yazmıştım.Ortalama olarak her maç 1 puan taraftar alır, futbolcular da 1 puan alsa rahat rahat şampiyon oluruz diye. Bu aralar sadece taraftar 1 puan almayı başarıyor.Takımın içinde sıkıntılar olduğu çok belli. Bu işin doğrusu bunları ligin sonuna ertelemek yoksa kaçan balık büyük olacak.İlk yarıda da 4 maçta 2 puan almış sonradan işleri toparlamıştık.Dünkü Elazığ maçıyla da son 4 maçta 2 puan aldık.Haydi beyler artık tatil bitti.

Haberin Devamı

Dün özellikle ikinci yarı takımı daha istekli gördüm.Bu istek ve arzu da maalesef yetmiyor.Her ne kadar İsmail hoca da kadrom yeterli dese de görünen köy kılavuz istemez. Kadro yetersiz. Şartlar bunu getirdi. Şampiyon olacaksak bu kadroyla olacağız.Her futbolcunun yapabildiklerinin üstüne artı bir şeyler koyması gerekiyor. Takım halinde formsuzuz. İnşallah Balıkesir maçı yeni bir başlangıç olur ama belki kalan en zor deplasmanımız bu maç. Alınacak bir mağlubiyet işleri içinden çıkılmaz bir hale de getirebilir. Yine de iyi düşünelim iyi olsun. Size güveniyoruz...

Yazarın Tüm Yazıları