Yenilgiyi hak etmediler

TRABZON, maçın ilk 15 dakikasında Beşiktaş karşısında kabus gördü.

Haberin Devamı

7. dakikada gelen Rhodolfo’nun golü, bordo mavilileri şoke etti. Daha ne olduğunu anlayamadan bu kez de 16. dakikada Cenk Tosun penaltı atışından durumu 2-0’a getirdi.

 

Ancak o andan sonra Beşiktaş oyunu çok rölantiye aldı. Rahat oynayarak Trabzonspor’u uykudan uyandırdılar. Mehmet Ekici dümene geçince Trabzon oynamaya başladı. Rhodolfo’nun 41’deki kritik hatasını değerlendiren Ersun Yanal’ın ekibi Yusuf’la farkı azalttı.

 

 

YUSUF SAKATLANINCA...

 

İkinci yarıda çok daha zevkli bir maç izlemeye başladık. Trabzonspor cesaretle beraberlik golünü bulmak için geliyor, Beşiktaş ise farkı açmaya çalışıyordu. Tabii ki Trabzonspor risk aldığı için Beşiktaş net pozisyonlar bulmaya başladı. Ta ki 65. dakikaya kadar...

 

Haberin Devamı

Sahanın her yerinde olan ve Trabzonspor’u ileride tutan Yusuf sakatlanıp çıkınca Trabzonspor’un hücum gücü çok azaldı.

 

 Çünkü, N’Doye’un varlığıyla yokluğu hiç belli olmamaya başladı. Trabzonspor yenildi ama bu mağlubiyeti hiç hak etmedi. En azından 1 puan haklarıydı.

 

 

ZEKİ SORUNSALI!

 

ZEKİ Yavru’ya bir parantez açmak lazım. İlk yarıda sahanın belki de en iyisiydi. Ama durduk yere neden o kadar agresifleşiyor anlamak mümkün değil. Adeta ‘zorla’ sarı kart gördü, kırmızı için de ‘zorladı’ Zeki... Daha sakin olursa, takımına faydası da aynı doğrultuda artacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları