DURDURANA AÅžK OLSUN

HER iki takımın da kazanmaktan başka çaresi yoktu.

Haberin Devamı

G.Saray’ın az da olsa şampiyonluk, Trabzon’un ise Avrupa  hesabı vardı. Ancak sahada ilk yarıda yalnızca Trabzon vardı. G.Saray, her hattıyla dökülürken, Trabzon rakibine adeta sahayı dar etti. Çok uzun zamandır böylesine istekli, iyi mücadele eden, her alanda pres yapan bir Trabzon seyretmemiştik. Maç başlar başlamaz G.Saray neye uğradığını şaşırdı. Sağdan, soldan ve daha doğrusu her koldan akın akın Trabzon geliyor. G.Saray’da ise öylesine acı bir görüntü var ki anlatmak çok zor. Yalnızca Trabzon’u çaresizlik içinde seyrediyorlar.

N’DOYE HAMLESİ ÇOK DOĞRUYDU

Ersun Hoca, N’Doye ile başlayarak, çok doğru bir hamle yaptı. Gerçi Rodallega ile birlikte de oynatabilirdi, ama olsun. N’Doye, o kadar istekli ve çalışkan ki yere göğe sığamıyor. Belki çok ofsaytta kaldı, ancak olması gereken yerde olduğu için üç G.Saraylının gözleri önünde Muslera’yı avladı. İlk yarının son dakikalarında Yusuf’un mermi gibi şutu direkten dönmese maç da bitecekti. Muslera gözünü açacak zaman bulamazken, Onur ise harika oynayan arkadaşlarını izleyerek alkışladı. Yani ilk yarıda sahada kusursuz fırtına vardı.

Haberin Devamı

UÄžUR DEMÄ°ROK PLANLARI BOZDU

Fırtına ikinci yarı baÅŸlarken kaldığı yerden devam etti. Yusuf’un nefis plasesini Muslera bile seyretmek zorunda kaldı. Ä°ki farklı üstün olmasına raÄŸmen Trabzon dur durak ve yorulmak bilmiyor. 2-0’dan sonra G.Saray’da biraz oynamak zorunda kalınca daha zevkli bir mücadele izlemeye baÅŸladık. Ancak UÄŸur’un kırmızı kart görerek takımını eksik bırakması hiç hesapta yoktu.ÂTrabzon son 20 dakikada mecburen skoru korumaya gitti. Trabzon’un bu son hamlesi bile G.Saray’ı canlandırmaya yetmedi. G.Saray’ın son dakikalarda ki ÅŸuursuz ve nafile çırpınışları sonucu deÄŸiÅŸtirmedi. Fırtına koptu geliyor, durdurabilene aÅŸk olsun.

 

Yazarın Tüm Yazıları