Günün yıldızı Emre Taşdemir

A takıma inanılmaz bir geri dönüş yapıp galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı

Takımda İcardi var, Mertens var, kenardan alkışlayan Gomis var, Torreira var, Oliveira var yine de golü atan Kazımcan ve Van Annholt yerine sol bek pozisyonunda oynayan Emre Taşdemir oluyor. 60 dakika boyunca Galatasaray’ın atamadığı golü, kafayla yere çarptırarak ağlarla buluşturan bir zamanlar Ozan Tufan’la birlikte kendi jenerasyonunun en parlak isimlerinden biri olarak kabul edilen, sonrasında siz deyin sakatlıklar, ben diyeyim başka eksiklikler yüzünden kariyeriyle cebelleşmeye girip bu sezon A takıma geri dönüş yapan ve sonuçta tam 2 bin 148 gün yani 7 sene sonrası bu gole kavuşan Emre oluyor.

KARAGÜMRÜK iYi BAŞLAMIŞTI

Burada olduğuna hâlâ inanamadığımız ve aldığı kötü sonuçların Türkiye’den gitmesine yol açmayacağını umduğumuz Pirlo’nun Karagümrük’ü, 33.dakikada bir kişi eksilene kadar Galatasaray’a kök söktürüyor, sarı kırmızılıların oyuna dengeyi getirmesi için rakibin bir oyuncusunun, Adnan Uğur’un oyundan atılması gerekiyor.

Haberin Devamı

ViViANO OLMASA...

Kaleci Viviano bu denli yıldızlaşmasa, daha erken yakalanabilecek gol, İtalyan oyuncunun üstün performansı sayesinde 85.dakikaya kadar bir türlü gelmiyor.

O dakikada, oyuna sonradan giren Gomis’in yarattığı pozisyonda topa önce Torreira vuruyor, savunmadan seken topu günün yıldızı Emre Taşdemir içeri çeviriyor. Mata’nın sol ayakla içeri yuvarladığı top, ağlarla buluşuyor ve takımının ikinci golü ve Emre’nin asisti olarak kayda geçiyor. Galatasaray, hasret kaldığı 3 puana böylece kavuşuyor.

Yazarın Tüm Yazıları