Yanal'ın büyük şanssızlığı!

Güncelleme Tarihi:

Yanalın büyük şanssızlığı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2019 08:00

Sol kanatta peş peşe sakatlıklar yaşayan F.Bahçe’de şimdi de Emre Belözoğlu şoku yaşanıyor.

Haberin Devamı

Hazırlık maçlarında takımın tek sol beki Hasan Ali Kaldırımı’ın sakatlanmasıyla sezona sıkıntılı başlayan, ilk lig maçında da alternatifi olmayan bir başka oyuncu olan İsla’yı kaybeden Ersun Yanal, en formda oldukları dönemde Victor Moses ve Garry Rodrigues’in sakatlanmasıyla büyük sıkıntı yaşamıştı. Geniş kadroya rağmen gene alternatifi olmayan mevkilerde görev yapan Nabil Dirar ve Emre Belözoğlu  sakatlar kervanına katılmaları Yukatel Denizlispor maçından önce Yanal’ın keyfini iyice kaçırdı.

SOL TARAF HEP YARALI

Sol kanatta sezon başından beri sakatlık problemiyle boğuşan Yanal, Hasan Ali Kaldırım’ın yerine Nabil Dirar’ı monte etmiş, onun önünde oynayan Garry Rodrigues’in de sakatlanmasıyla Antalyaspor karşısında kanatlarda büyük sıkıntı yaşamıştı. 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde sol bek mevkiine devşirdiği Dirar’ın da sakatlanmasıyla Yukatel Denizlispor karşısında ‘buraya Gustavo’yu mu yoksa İsla’yı mı kaydırayım’diye düşünüp antrenmanlarda denemeler yaparken,  C.tesi günü milli takımdaki Emre Belözoğlu’ndan gelen sakatlık haberiyle bütün planlar altüst oldu.

EMRE YOKSA HER ŞEY ZORLAŞIYOR

Emre Belözoğlu’nun takımın en önemli isimlerini başında geldiğini son basın sohbetinde anlatırken “Emre oyunun aklı, oyunun şefi ve  temponun karakteri. Takım içinde yaptıklarını oyunculuğunun çok ötesinde görüyorum” diyen Ersun Yanal, hiç hesapta olmayan bu sakatlıkla bütün planları altüst oldu.

İSLA SOLA KAYACAK

Özellikle Hasan Ali Kaldırım bu hafta da dönemezse Dirar'ın da olmamasıyla ilk 11 çok karışacak. 

Sağ bek İsla’nın önceki yıl sol bekte oynadığı göz önüne alınarak Y. Denizli maçında solda oynatılabileceği veya Marsilya’da da zorunluluktan sol bek oynamış oan Gustavo’nun bu mevkie kaydırılacağı tahmin ediliyordu. Ancak Emre sakatlanınca Gustavo’u beke kaydırma ihtimali ortadan kalktı ve İsla’nın Y.Denizlispor karşısında sahaya sol bek olarak çıkması kesinleşti. Bu durumda defans kurgusunun Ozan-Jailson-Zanka-İsla olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!