Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe, gol kralı Serdar Dursun'u kadrosuna kattı! Edin Dzeko detayı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe, gol kralı Serdar Dursunu kadrosuna kattı Edin Dzeko detayı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2021 07:24

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri....Fenerbahçe, Almanya Bundesliga 2 takımlarından Darmstadt 98'le gol krallığı yaşayan Serdar Dursun'u 3+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Serdar, sarı lacivertli ekiple imzaladığı sözleşme sonrasında mutluluğunu, "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Gol kralı olarak geldim, inşallah gollerimle Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım." sözleriyle dile getirirken Edin Dzeko ile birlikte yaptığı paylaşım Fenerbahçelileri heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler, Bundesliga 2'de attığı 27 golle gol kralı olan ve adı birçok Türk kulübüyle anılan Serdar Dursun'u kadrosuna kattı.

Geçen sezon Darmstadt'la toplamda 36 maça çıkan 29 yaşındaki golcü, 29 gol atıp 8 de asist yaparak göz doldurmuştu.

Transferi hakkında konuşan Serdar Dursun, "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Gol kralı olarak geldim, inşallah gollerimle Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım. Çeşitli teklifler geldi ama Fenerbahçe'nin adı heyecanlandırdı. Erkek çocuğum olacak. Onun bereketiyle Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyacağım. Bu statta kale arkasında çok maç izledim. Taraftarla buluşmayı hayal ediyorum." dedi.

Transferi resmi siteden duyuran Fenerbahçe, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'de forma giyen santrafor Serdar Dursun’u bonservissiz olarak 3+1 yıllığına renklerimize bağlamıştır.

Haberin Devamı

Geçen sezon 2. Bundesliga’da gol kralı olan Serdar Dursun’a, Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz.

Fenerbahçemize hoş geldin Serdar Dursun!" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe, gol kralı Serdar Dursunu kadrosuna kattı Edin Dzeko detayı...

Dzeko paylaşımı heyecan yarattı

Sarı lacivertlilerin yeni transferi Serdar’ın, adı birçok kez Türk kulüpleriyle anılan ve 2 sezon önce Fenerbahçe’nin kapısından dönen Boşnak golcü Edin Dzeko ile çekilen fotoğrafını paylaşıp “4-4-2” notusunu düşmesi Fenerbahçeli taraftaları heyecanlandırdı.

4 Haziran’da Romalı golcü Dzeko ile çekilen fotoğrafını paylaşan Serdar, “Efsane” ve “4-4-2” notlarını düşerken sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası sarı lacivertli taraftalar, Boşnak golcünün de transfer edilebileceğine yönelik yorumlarda bulundu.

Adı birçok kez Türk kulüpleriyle anılan 35 yaşındaki golcünün Beşiktaş’a transfer olabileceği iddiaları gündemdeki sıcaklığının korurken Serdar Dursun’un Fenerbahçe’ye transferi öncesi yaptığı paylaşım heyecan yarattı.

Dzeko, geçtiğimiz günlerde tatil için İstanbul’a gelmiş, kahve içtiği anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yanı sıra adı Galatasaray'la da anılan golcü yıldızın Roma ile olan sözleşmesi 2022'de sona erecek.

İtalyan ekibiyle toplanda 260 maça çıkan Dzeko, 119 gol atıp 55 de asist yaparak büyük başarıya imza attı.

Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe, gol kralı Serdar Dursunu kadrosuna kattı Edin Dzeko detayı...

SERDAR DURSUN KİMDİR?

2011 yılında Eskişehirspor, Hannover 96 altyapısında forma giyen Serdar Dursun'u kadrosuna kattı. 20 yaşında Almanya'dan Türkiye'ye transfer olan genç oyuncu Şanlıurfaspor, Denizlispor ve Fatih Karagümrük formaları giymesine rağmen yeteri kadar şans bulamadı.

Türkiye'de A2 Ligi'nde gol krallığı yaşayan Serdar Dursun, 2016 yılında doğduğu ülke Almanya'nın Greuther Fürth takımının yolunu tuttu.

Haberin Devamı

2018/2019 sezonu öncesi Fürth'ten Darmstadt'a transfer olan Serdar Dursun bu sezon gösterdiği performansla Almanya'da dikkatleri üzerine topladı.

Serdar Dursun, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Süper Lig'de bazı kulüpleri ve Almanya'dan da Hamburg ile Schalke 04'ün teklifleri olduğunu açıklamıştı. Süper Lig'den Serdar'a talip olan ekibin ise Beşiktaş olabileceği iddia edilmişti.

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!