Son Dakika: Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı ilk kez açıkladı! Boupendza - Fenerbahçe gerçekleri...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2021 07:58

Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, son günlerde gündeme damga vuran Boupendza - Fenerbahçe flörtüne dair gerçekleri ilk kez Spor Arena'ya açıkladı. İşte çok ses getirecek o röportaj...

Haberin Devamı

Spor Arena Özel - Osman Yenilmez | Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un basın sözcüsü Rahmi Vardı, bordo beyazlı ekibin gündemine ve Boupendza - Fenerbahçe görüşmelerine dair Spor Arena'ya çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Boupendza - Fenerbahçe flörtüne dair bazı gerçekleri ilk kez açıklayan Rahmi Vardı, kulübün transfer politikasından açılışı için geri sayıma geçilen Hatay Stadyumu'na dair birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Rahmi Vardı ayrıca Boupendza'nın Krasnodar'ın kapısından dönen transfer sürecinin detaylarını spor kamuoyuyla paylaşarak yetenekli oyuncu hakkında ortaya atılan Premier Lig iddialarıyla birlikte 10 milyon avroluk yeni teklifi açıkladı.

İŞTE SPOR ARENA FARKIYLA GÜNDEME OTURACAK RAHMİ VARDI RÖPORTAJININ TAMAMI

Haberin Devamı

Hürriyet

Takımı Süper Lig'e çıkaran Mehmet Altıparmak'la yollar sezon başı ayrılmış ve hatta İlhan Palut’un takıma geri döneceğine dair spekülasyonlar ortaya çıkmıştı. Ancak ilk sezonunuzda iyi işler yapıyorsunuz. 7.sıradasınız. İstikrarlı bir Hatayspor izliyoruz. Orta ve uzun vadede hedef ne?

Hatayspor’u 57 yıl sonra Süper Lig’e çıkaran ne İlhan Palut’tur ne Mehmet Altıparmak’tır ne de başka biridir. Hatayspor’u Süper Lig’e çıkaran halkın kendisidir, Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ve güvendiği yönetimdir. 3. Lige çıkarken aldığı takım, ilk yıl 2. Lige çıkmış ve şampiyon olmuş, 1. Lige çıkmış ve çıktığı yıl Play Off finalinde Gaziantep’e bir penaltı ile mağlup olarak Süper Lig’e çıkamamış, ikinci yıl ise tekrar aynı azim ve güçle mücadele etmiş ve kendi bileğiyle, hakkıyla Süper Lig’e çıkmıştır. Süper Lig’de ise Hatayspor, Hatay halkına yakışır bir şekilde mücadele vermektedir. İlhan Palut bizim kendi yetiştirdiğimiz evladımızdır. Mehmet Altıparmak hazır sistem üzerine gelerek 3-4 maçta galibiyet elde etti. Ona denk geldi. Bir hoca olmasa da Atakaş Hatayspor’un Süper Lig’e çıkma azmi ve kararlılığı zaten vardı. İlhan Palut’un, Bayram Toysal’ın katkısı olmuştur ancak Mehmet Altıparmak’ın çok da katkısı olmamıştır. Mehmet Altıparmak Hatayspor’dan faydalanmıştır. Üçüncü defa Süper Lig’e takım çıkardım ifadeleriyle PR yapmış ve kendisine bir faydası olmuştur, bize bir katkısı olmadı.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!